Stan tur och retur...

Göran fick igår eftermiddag reda på att han idag skulle träffa arbetsgivare på Ängegården i Brunflo för eventuellt jobb klockan 10.30...

Jag och Towe klev upp vid 07.00 och 07.15 klev vi utanför dörren med Morris för en morgonpromenad! Vi kom hem efter ganska precis 1 timma och då var det bara att duka frukost, klä på och sen åka. Casper blev hemma med hunden och ingen var gladare än casper som inte gillar att åka bil i onödan...

Mötet tog ca 30 minuter och sen åkte vi vidare in till självaste Lillänge i Östersund där jag bytte ut mina


Reebok Easy Tone

som börjat pysa i morse innan jag  tog promenaden mot ett par


Puma Bodytraine

Som var mycket bekvämare!

Efter bytet var klockan mycket och vi var tvungna att skynda oss hem, hade inte alls planerat att bli länge... men ingenting blir ju som man tänkt...

Alltid när vi är i stan så blir det stressigt och tiden bara springer iväg, vi hinner aldrig göra annat är vad som vi tänkt göra... typ som att hälsa på någon finns ju inte... borde ta en dag då vi bara kan åka in utan att ha en massa måsten utan bara mysa, ta det lugnt och kanske hälsa på eller träffas med någon!

Casper hade kompis när vi kom hem, han hade tidigare under dagen ringt och frågat om det var ok att Marcus kom och lekte med honom, han är så duktig!

Strax innan 15.30 kom Susanne och hämtade Meja som hade blivit lovad sedan innan att få följa farmor till stan idag, så det blev Östersund x 2 för henne!
I alla fall så tog hon med Marcus i bilen och Casper tog cykeln då de kommit på att de ville vara hemma hos Marcus resten av dagen.

Vid 16.00 tiden började Towe bli trött igen så jag  placerade henne i vagnen, satte på mig mina nya skor och sen tog vi en promenad till Grindes för att handla lite tills i morgon då det är fotbollscup i Ytterhogdal!

Precis när vi svängt in på gården så kom Benny efter i sin bil, han är ledig några dagar nu och då brukar han oftast kika förbi en sväng och hälsa på alla barnen!
Han hjälpte mig att bära in matkassarna medan jag ställde undan vagnen och bar in Towe.

Jag lagade spaghetti och köttfärssås till middag och barnen åt gladeligen, Melvin sa att det var jätte gott och Hilma hon slängde i sig två portioner!

Strax innan 19.00 åkte Göran iväg på bandy, trots sin onda fot så tänkte han pröva spela lite i alla fall! Han kom tillbaka en dryg timma senare, det fick räcka, de andra spelade vidare.

Under tiden hade meja kommit hem och med sig hade hon lördagsgodis som egentligen var bara hennes men hon hade lova farmor att dela med sig lite! Jag delade upp allt i 4 skålar och Meja tyckte det var helt okej att dela lika! Caspers skål ställde jag bort så länge eftersom han inte kommit hem ännu.

När Göran duschat var klockan20.45 ca och jag tog Morris på en promenad, gick även förbi svärmor för att hämta fotbollskläderna tills i morgon, han är redan i Hogdal och vi ska hämta upp honom i morgon bitti.

När jag kom tillbaka var Casper hemma, jag hade försökt ringa innan jag gick men det var inget svar... de hade varit ute allihopa så ingen hade hört telefonen.
Älsklingen hade gjort i ordning både smörgåsar och salladen som vi ska ha med oss i morgon, det var bara dressingen kvar och den fick jag göra då han inte var riktigt säker på hur den skulle göras.

Nu är klockan snart 23.00 och jag har vikt lite tvätt och lagt på sin plats, nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen en stund innan det är dags att sova.
Vi ska upp tidigt i morgon eftersom de ska samlas och spela första matchen kl 09.00!
Hilma och Melvin ska vara med farmor så vi lämnar dem där innan vi åker i morgon. Skönt att inte behöva ha med Hilma då hon är överallt och ingen stans på samma en och samma gång!

Tack för idag!
Puss puss♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus