Elen klar!!!

Igår kväll kom elis och gjorde klart, han hade med sig en hjälpreda så det var inte alls lika tyst där nere utan några höga skratt hördes då och då! Kyligt var det där nere då värmen är obefintlig men jag kokade lite värmande kaffe till dem och värmde några bullar, tror att det uppskattades!
Nu är elen klar i alla fall, så gott som ska väl tilläggas, bara el-patronerna kvar att koppla in men det kan göras senare, huvudsaken allt annat är klart så att det går att elda! Nu ska vi bara vänta på röris som ska provelda första gången, så det blir väl at bära en massa ved efter lunchen!

Eftersom vi var tvungen att bryta strömmen i går kväll så stängdes datorn av innan jag han skriva någon inlägg här och jag tyckte det var onödigt att starta den så då blev det inget alls...

Övriga dagen blev enligt följande:

Barnen var jätte snälla, tyst och lugnt var det, Jonna var ju inte hemma så det kan ju vara en av orsakerna, blir ofta lugnare om bara en av Jonna eller Casper är hemma!
9.30 klev vi upp, fixade frukost och åt, det var faktiskt Göran som dukade frukosten!!!

Efter en sen frukost klädde vi i lugn och ro på oss för att så småningom komma ut, jag bäddade ner både Towe och Hilma i vagnen sen promenerade vi bort till backen där barnen brukar åka pulka. Jonna var hem en snabbis när vi åt frukost men sen följde hon med Tony till backen innan oss, sen kom hon hem igen precis innan vi skulle gå och hon frågade ifall hon fick följa farmor ut och åka skoter, och det fick hon.

Vi var en bra stund i backen, dock inte lika länge som förra vändan, Morris var också med! Han sprang efter snöbollar som vi kastade och hade jätte skoj, vi vågade inte släppa honom lös men vi lät kopplet hänga efter honom så att vi hade chans att få tag i honom om han fick för sig att sticka! Han skötte sig bra!

När det var dags att gå hem så tog jag en tur på Grindes först för at handla mjölk, köpte även några bananer som vi åt när vi kom hem igen, alla var sugen på mellanmål!
Vi var ute flera timmar till och kom in strax innan 17.00 tiden, grannens barnbarn var här och lekte med Meja och Melvin.

Det blev hamburgare och pommes till middag som för övrigt blev sen fast den skulle bli tidig men det blev en hel del knas med både planering och koummunikationen mellan mig och Göran, kan påstå att jag var rätt grinig ett tag efter att vi kommit in...

Göran blev inte så glad på att jag var så grinig så han gick ut i garaget efter middagen och stannade där bra många timmar... jag stannade inne och nattade barnen efter bompa, först Hilma och Melvin, sen Meja som var jätte trött! Jonna somnade i soffan så hon fick lägga sig före Casper som var uppe riktigt länge på grund av att jag var själv inne, Towe var grinig och elisarena var, iofs klarar de sig själva men de behövde fråga lite ibland...
Göran kom in så småningom, klockan var närmare 21.00 och då fick Casper en smörgås och sen krypa i säng, han var då jätte trött!

Ja det var den dagen!
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus