En heldag i Östersund!!!

(igår onsdag)

06.15 klev vi upp, åt frukost, klädde på för att ta oss iväg i tid!

07.30 satt alla i bilen, förbi en snabbis hos Susanne och sen mot staden! Under färden fick vi ett intressant samtal med mycket bra information!!!

09.00 hade jag tid hos frisören, Salongen blev det denna gång och jag var där precis i tid! I stället för 40 minuter så var jag klar efter 1,5 timme... mitt hår är inte som alla andras... kanske ska boka dubbla klipptider hädanefter!? Men bra blev det i slutändan! Har ingen bild ännu men ska fixa det.

11.00 hade vi tid hos Fotograferna, vi parkerade på Domus garaget och gick därifrån, det var några som kollade duktigt när hela familjen Meyer kom gående rakt igenom Mittpunkten!
Vi hann i tid och fotograferingen gick jätte bra, lite annorlunda men roligt och barnen var jätte duktiga, de fick beröm av fotografen!!!

11.30 var vi klara och vi tog en tur till Lillänge för att handla hundmat på Djurmagasinett och sen vidare till Barnens hus för att köpa en första bok till Towe och födelsedagspresent till lillebror!

12.00 anlände vi till Djungelhuset, vi löste in oss och beställde mat på en gång. Vi åt och sen sprang barnen gladeligen iväg och lekte! Vi hade med oss vagnen in och Towe sov mest hela tiden, åt lite då och då, var vaken en stund och passade på att bajsa rejält, åt igen och sen somnade hon!
Efter 4 timmar beställde vi glass och efter en fika så packade vi oss iväg...

Vi åkte till Lillänge och gick in på Team Sportia där jag och Göran köpte ett varsitt par skor, jag köpte ett par Easy tone och Göran ett par salomon, båda paren klassades som promenad skor... jag har inte ägt ett par ordentliga skor att gå i på flera år, inte Göran heller så det var på tiden!

Sen blev det en sväng på onoff där vi inhandlade en varsin försenad födelsedagspresent! Men vi kan inte hämta dem förrän på fredag...

Barnen väntade under tiden tålmodigt i bilen och det hade gått jätte bra enligt Casper, han och Jonna brukar annars alltid tjafsa och bråka men energin kanske var slut efter en dag på Djungelhuset!?

Eftersom klockan nu var ca 18.20 så gjorde vi ett snabbt stopp vid det stora gula M:et, körde drive in och barnen fick en varsin cheeseburgare som kvällsfika, skönt att slippa ställa sig med det sen när vi kom hem...

In en snabbis på Jysk strax innan 19.00 då de för övrigt stänger, köpte persienner som vi lagt undan fastän man egentligen inte får lägga undan!!!

Sen åkte vi raka vägen hem, var hemma strax efter 20.00, vi packade ur bilen, Göran for på bandy och jag nattade barnen! Casper var uppe en liten stund extra och passade Towe så att jag kunde gå ner i källaren och tända upp...

Meja hade svårt att somna så hon kom upp när jag kikade på reprisen av En unge i minuten, kanske inget bra program för henne men det visas ju inget som hon inte borde se, hon tyckte det var intressant samtidigt som hon talade om att hon inte ville föda barn! Hon såg ju förstås att de hade ont!

Göran kom hem lagom till Big brother, vi kikade på det, sen gick han och duschade och då somnade jag, till slut så gick jag och lade mig, Göran kom och gjorde mig sällskap efter någon timma...

I det stora hela så var det en underbar dag med hela familjen och barnen skötte sig otroligt bra!!! Lite gnäll i bilen då det väntade på mig när jag blev klippt men det kan man ju förstå då det tog mycket längre tid nä vi trott!

Ps. det kommer bilder senare...
och ett stort tack till Maria för att du passade Morris !!! Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus