En rask promenad!!!

Det blev himla sent igår igen, runt 02.00 somnade jag...

Jag tog upp Melvin så han fick kissa vid 01.00 tiden, det gick jätte bra och han somnade om i sin säng men strax innan 02.00 gick han ner och han skulle absolut sova med Jonna när jag gick efter och frågade vad han skulle göra! Ingen kiss olycka i natt!!!

Jag var ändå rätt så pigg i morse och jag klev upp 06.50, då hade Casper redan varit ute med hunden och de 4 äldsta låg i soffan och kikade på bompa!

Jag satte igång gröten och tände i kaminen, sa till Jonna att gå och klä på sig och sen var det dags att äta frukost. jag gick upp och hämtade Hilma, Göran lovade att komma strax, klockan var då runt 07.15... ca...

Vi andra satte oss och åt, ja inte Meja som skulle tjura en stund i soffan, men hon kom sen när vi nästan vara klara... och vid den här tiden var Göran fortfarande uppe... jag ropade och han skulle komma strax..

Jag dukade av frukosten, klädde barnen och mig själv, vi borstade tänderna men fortfarande inte Göran som klivit upp...

08.40 gick jag upp och hämtade ner Towe för att hinna mata henne innan jag skulle lämna Meja på dagis, precis innan vi skulle gå vid 09.00 tiden kom Göran ner och det var bara för att jag var tvungen att gå...

Morris hade inte bajjat på sin morgonpromenad med Casper så jag tog Towe i enkelvagnen och Morris i koppel och så fick de följa med till dagis. Efter att jag lämnat Meja så tog jag en rask promenad i ca 45 minuter, under tiden roade jag mig med att räkna steg och det stannade vi ganska precis 5000!!!
Morris gick förvånansvärt bra i koppel idag och om jag gör detta med promenaden till en vana så kanske han bättrar sig ännu mer!

Nu är jag hemma igen, Towe sover i vagnen, Hilma och Melvin har fått äpple och ag har fått hjälp av Göran att vika lite sängkläder som jag tvättat och fler är på G, det blir en riktig tvätt dag idag, har redan hunnit med 2 maskiner och det är så skönt nu efter jag gjorde om så att tumlaren kan köras samtidigt som tvättmaskinen!

Har även gjort några få styrkeövningar samt plankan! Tänkte att jag skulle göra plankan va 1 gång/ timme, det borde ju göra susen!?

Nu ska jag se till att få i mig ordentligt med vatten, egentligen skulle jag nog ha tagit ett litet mellanmål men det är ju inte så värst länge kvar till lunch så jag hoppar det...

Under promenaden kände jag att jag verkligen behöver att par bra gympadojjer, idag hade jag mina vinterskor, typ de ända jag har och det var inte så vidare smidigt... tror att eftersom både jag och Göran är i behov av nya gymnastikskor så ska vi nog införskaffa det som födelsedagspresenter till varandra!

Ja det var ungefär vad jag hunnit hittills idag och klockan är nu 10.30... lär nog hinna med en hel del till innan kvällen så jag återkommer senare!

Pussen och kramen på er alla!

Jo elis ringde igår och talade om att DHL har tappat bort paketet med grejerna som han beställt... men han återkommer så snart de letat reda på det och det kommit till rätta! Himla bra kille att ha och göra med som informerar hela tiden, ringer och talar om läget så man slipper gå och undra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus