En snabbis...

Klockan är mycket och vi ska upp och iväg tidigt i morgon men jag tänkte ändå dra en snabbis om var vi haft för oss idag!

Jag klev upp 06.45, bara jag som var vaken! jag väckte Jonna och Casper sen fixade jag frukost, Jonna och Casper åt först och tur var väl det för resten av högen var tröga att få ur sängarna idag...

Jonna och Casper gick till bussen och vi andra satte oss äntligen vid frukostbordet, om jag inte minns helt fel så hade jag och Hilma redan ätit då, typ någon gång då när Jonna och Casper åt och jag sprang mellan och tjatade på både Göran och Meja.

När alla ätit klart så blev det tandborstning och påklädning, mamman i huset var på lite dåligt humör och diskuterade och grälade lite på pappan... men det gick snabbt över...

Strax innan 09.00 tog jag hunden i koppel, Towe i vagnen och Meja handen och för en tur till dagis följt av en 45 minuters lång promenad på drygt 4 km. Stannade en snabbis på Grindes för att handla lite mjölk och lunch...

När jag åter var hemma visade klockan på 10.30, Hilma och Melvin hade hunnit orsaka en väldig oreda medan jag var borta... tjatade på dem att städa samtidigt som jag plockade ur diskmaskinen, plockade i den lite, gjorde sallad och till sist förberedde dagens middag, men då fick jag även hjälp av Göran!

Dagens middag blev korvgryta, förberedda så pass att det bara var att sätta på plattan när det var dags, föreslog att vi även skulle fixa en kålsallad när vi ändå var igång och det gjorde vi!

När vi var klar med detta så var det dags för lunch, kokade tortellini till Hilma och Melvin, jag hade gjort i ordning en sallad på romansallad, körsbärstomater, gurka och fransk dressing och till den åt jag och Göran en varsin mexikansk paj... inte den godaste jag ätit men den var ok, salladen var ändå godast! Melvin åt också av salladen, han gillar sånt, Hilma åt några gurkskivor och någon tomat. Medan Göran värmde pajerna och dukade bordet passade jag på att tutta Towe som då varit vaken en stund efter att ha sovit sött i vagnen även sen vi kom hem från vår morgonpromenad!

Efter lunchen hade vi tänkt gå ut men vi blev kvar inne, Hilma bäddade jag ner i vagnen så hon fick sig lite friskluft i alla fall, Melvin stökade på med att städa och plocka ihop i över en timma, inte för att jag såg någon förbättring men han var nöjd!

Klockan 14.00 var jag ner på dagis och hämtade Meja, passade på att fylla i ansökan om dagisplats till Melvin också, han ska ju få börja till hösten! jag hade Morris med mig och han satt snällt ute vid staketet och väntade, skällde ingenting alls (vad jag vet), han har blivit så duktig!

När vi kom hem skulle Meja bygga med lego men det fick hon inte för Melvin för han skulle ju städa! Efter mycket övertalning så gav han sig och lugnade sig lite...

Vid 15.00 åt vi en smörgås var till mellis, Casper och Jonna kom ju hem från skolan vid 13.30 tiden och Jonna gick till Elin på en gång.

Jo just ja, röris var här och bytte motorsjunten när jag och Meja kom från dagis, nu ska allt fungera! Jag gick ner och tände upp medan Göran passade korvgrytan som skulle koka upp och det verkar som att allt fungerar i det stora hela, lite finjusteringar behövs men det tar vi eftersom det kommer... vi måst ju pröva oss fram!

Jonna kom hem precis när vi skulle till ock äta, middagen blev relativt smärtfri, ingen som klagade och alla åt!

Efter middagen tuttade jag Towe sen klippte jag Casper och Melvin innan Göran duschade alla barnen, ja inte Towe, jag hade tänkt ta henne lite senare men klockan rusade iväg så det får bli en annan dag, hon är ju inte direkt i den åldern att hon skitar ner sig ännu ;0)...

När alla barnen var rena och torra fick Hilma välling och de andra kvällsfika, fil och flingor blev det i kväll. Sen var det hopp i säng för alla barnen och strax innan 20.00 låg alla!

Då var det Towes tur, hon fick ny blöja och pyjamas innan jag satte mig ner med henne i soffan och tuttade inför natten, även om hon sovit precis innan så somnade hon om ganska snabbt igen och innan klockan var 21.00 bar jag upp henne till sin säng och där sover hon så snällt!

Jag har plockat fram kläder till alla barnen, kläder som de ska ha på fotograferingen och tjejernas färg kod blev visst rosa, jag kör på svart som Göran och Casper och Melvin bidrar med lite grönt!

När jag var klar med det så önskade Göran lite fika, jag som ändå inte ville se det som var på tv:n gick till köket och röjde undan efter middag och kvällsfika och sen fixade jag toast med ost och stekt ägg till mig och Göran, provsmak på kålsalladen och te att dricka.

Vi kikade på Big brother och sen hängde jag tvätt, satte även igång en ny maskin med handdukar som jag ska stoppa i tumlaren i morgon bitti. Sen hamnade jag här!!!

Nu ska jag ta och borsta gaddarna och släpa med mig gubben till sängen, men först ge Towe nappen som det låter... bara för att jag skriver att hon är så duktig så vaknar hon ;0)

Puss puss





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus