Jonna är vaken...

Var nyss ut med hunden och passade på att fylla vedvagnen på samma gång! När jag kom in så hörde jag en bekant röst inne på barnens rum, förutom Meja och Melvins röst så var det nu Jonna som efter några timmars extra sömn vaknat!  Hoppas humöret håller sig på topp resten av dagen för nu bör hon vara utvilad!

Hilma tog sig också en lång sovare, hon vaknade precis innan jag gick ut men hon fick ligga kvar och mysa tills jag kom in igen, nu sitter hon och äter lite fil, syskonen leker skola och gör henne sällskap vid matbordet!

Göran är fortfarande inte hemma, han är och hjälper Benny att byta motor i en av bilarna...

Trots blåsten så skiner ju solen och detta ljusa klot har bidragit med mycket värme inomhus i dag, jag har inte behövt elda förrän nu, egentligen hade jag nog kunnat vänta lite till men jag gillar inte när det är för svalt... dessutom har jag ju en hel del tvätt som ska torka också!

Är inne på maskin nummer 4 nu, tumlaren går också, satte den i uttaget i hallen så att båda kan vara igång samtidigt, det går ju lite fortare då! Sängkläder i tumlaren och vit tvätt i tvättmaskinen! Sen är det bara 2 maskiner kvar innan det får räcka för den här gången!

Nä nu blev det lite för livat ute i köket så det är väl bäst jag går och ser efter vad de sysslar med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus