Känns som en lång dag...

Det blir väl lätt så när man kliver upp klockan 06.00 en ledig dag! Klockan är strax efter 13.00 och vi har ätit lunch, Hilma sover i vagnen, jag passade på att lasta vedvagnen och rasta hunden när jag ändå var ut för att lägga henne.

Melvin ville först inte sova men nyss kom han och sa att han ville sova så jag sa at han fick lägga sig och vila i någon av sängarna då! Vi har ju några ;0)...
Meja bygger lego med Casper och det låter som att Melvin är där också... kanske bara var nappen han ville åt!? fast han brukar inte vara så mycket för den egentligen..

Jonna åkte för en stund sen, hon ska sova hos farmor i natt och de skulle ut och åka och visste inte när de kommer hem så då fick hon följa! Tur det för annars hade hon nog blivit bra nog besviken om det blivit sent och hon inte fått sova där....

Vi borde egentligen gå ut men då både Hilma, Meja och Melvin är snoriga och även lite hostiga så stannar vi nog inne, i alla fall så länge de blåser... våra barn har alltid varit känsliga för blåsten oavsett man klätt på dem ordentligt... Men våren är ju snart här på riktigt och då blir det mer utevistelse!

Tänkte att jag snart skulle göra lite smet så att barnen får rulla lite negerbollar/chokladbollar, har köpt hem riktigt smör, extrasaltat för det blir godast så! Lika bra att göra det ordentligt när man väl gör det!

Towe sover, det är nog snart dags för henne att äta igen...

Nu låter det som att de lekt klart där uppe så det är väl lika bra att sätta fart med smeten, låter inte som att Melvin tänkt sova heller, just nu hoppar de i sängarna fastän de vet att de inte får, hörde nyss Meja säga att de skulle hoppa lite och försiktigt!




Kommentarer
Postat av: Pappsen

Dom är i alla fall goa dom små... hoppas det slutar blåsa men här pustar det på ganska bra från Väster och då känns det lite extra kallt dessutom! Är nog lika bra att vara inne om man är tussig, luft är väl bra men inte till vilket pris som helst :O)



Karm

Pappsen/Moffa

2011-03-19 @ 13:47:02
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja men precis, det blir nog ingen utgång idag, får försöka hinna med det i morgon i stället!

Hur är det med er idag då, tar ni det lugnt ni också?



Kramiz

2011-03-19 @ 15:44:03
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus