nu är det kväll...

Barnen är nattade, de var jätte trötta allihopa, i alla fall de 4 minsta, Casper är fortfarande vaken och Jonna ska ju sova hos farmor men de är inte ens hemma ännu...

Efter en god och rätt mysig middag så röjde jag av bänken och Göran målade naglarna på Meja, Melvin ville så klart också bättra på sin lack ;0)... jag målade Hilmas små naglar när jag var klar då Göran fortfarande hade Melvins fingrar kvar att måla! Mysigt med lite kvällspyssel i köket tillsamman, synd bara att man inte har ett stort och rymligt lantkök!

Jag hör hur Hilma hostar där uppe, både hon och Melvin fick hostmedicin innan de lade sig, får hoppas att det ger sig och att hon slipper kräkas i natt!

Har egentligen inte så mycket att uppdatera med eftersom jag skrivit flera inlägg under dagen... har varit lite lat med plankorna idag, eller jag har snarare glömt bort att göra dem men det blir nog en innan jag lägger mig i alla fall!

Har suttit och läst lite bloggar, det finns inte så många som jag egentligen följer men det är ju några som man är in på med jämna mellanrum i alla fall!

När jag läser vissa av bloggarna blir jag ganska ledsen... det pågår ett litet krig i det dolda mellan tre personer med varsin blogg, tre personer som jag känner mer eller mindre... vill inte blanda mig i och ta någons parti men ville bara tala om att jag tycker att det är tråkigt och det gör mig ledsen och ingen är sämre än den andre att kasta skit... vet inte ens vad de bråkar om egentligen, det vet de kanske inte ens själva... nära släktingar är de också dessutom... jaja, nog om det...

Ja, bä det får nog räcka för nu... kanske jag återkommer innan kvällen är slut!?

Puss å kram på er alla!!!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jag är inte inblandad denna gång, har inte skrivit något elakt alls. Så du vet!

Kram

2011-03-19 @ 20:56:02
URL: http://elinpetersens.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Elin, jag vet att du inte skrivit något denna gång och inte på flera dagar och det tycker jag är jätte bra! Men det som varit har ju inte varit så roligt... inte för någon...



Har du svarat på min kommentar? Är nyfiken ;0)

Kram kram

2011-03-19 @ 21:01:04
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Millan

Hej Kimsan!



Jag tycker det är tråkigt med bloggkrigandet. Jag håller mig utanför. Denna gång är jag inte inblandad, och håller mig borta från eländet helt. Har annat att lägga min energi på.



Kram på er.

2011-03-19 @ 21:13:11
URL: http://millaochmini.blogg.se/
Postat av: Pappsen

Erkänner att jag troligen är en av de inblandad, och är ledsen om du mår dåligt av det, men gillar tyvärr inte påhopp och gliringar, lika lite som du gör det gumman, men jag håller det till ett minimum och får jag inga så kommer det heller inga reaktioner, mycket hoppar jag över men visst är för mig lika illa som att bli anklagad för stöld och dylikt! Hoppas du förstår gumman!?



Puss och kram från oss



Pappsen/Moffa

2011-03-19 @ 21:22:30
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Elin

Har nu skickat det du skrivit och mitt svar i mail på facebook :)



Kram

2011-03-19 @ 21:23:56
URL: http://elinpetersens.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Tack Elin för ditt svar! Jag har svarat tillbaka!



Pappa: jag förstår dig på ett vis men det hela är ju onödigt och då menar jag från allas håll, ingen är som sagt sämre än den andre...



Kram på er båda!

2011-03-19 @ 23:35:54
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus