Nu har Casper hög feber...

Igår när Casper kom hem från skolan så hade han börjat frysa, han lade sig med hunden framför kaminen och försökte vila men strax innan vi var hemma från Svenstavik så ringde han och sa att han trodde att han var sjuk, jag bad honom kolla tempen och sa att vi snart var hemma.

När vi kom hem låg han fortfarande framför kaminen som precis brunnit ut och han förs fortfarande, han hade en temp på 38,6...

Vi åt middag och han följde sen med Göran till macken för att tvätta bilen i "gör det själv" hallen, febern höll sig där vid 38,6...

När han skulle lägga sig var febern fortfarande den samma men han fick en alvedon att sova på i alla fall, han var trött och somnade rätt snabbt!

I natt kom han upp till oss och sa att han kände sig jätte konstig, jag bad honom att åter igen kolla tempen och nu var den uppe på 40,0 grader! Jag bad honom ta en alvedon och han lade sig sen på soffan och sov resten av natten.

Nu har han 40.0 grader igen och ont i huvudet, han fick nyss en alvedon och vi får hoppas att han slipper fån någon dunder huvudvärk som jag hade igår.

Jonna var duktig och gick ut med Morris i morse eftersom Casper var sjuk, sen fick hon gå till bussen helt själv i morse en det gjorde tydligen inte så mycket!

Röris är äntligen här och ska koppla in pannan, de kom strax före 08.00!

Meja ska snart på dagis, tror jag, hon är inte helt säker på om hon vill dit men det tror jag, sen är det småstjärnorna på skolan ikväll och jag tänkte ta med mig Meja och Towe, de andra blir nog hemma...

Melvin har 38.3 idag igen, jag mår mycket bättre och det känns inte som att jag har feber....

Nu borras och sågas det där nere för det dånar i hela vardagsrummet!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus