Nya soffan!

I går åt vi en tidig middag och strax efter 16.00 satt vi i bilen, vi hämtade vagnen som vi hyrt på macken och sen for vi till Svenstavik.

Mamma ringde, i förrgår kväll och talade om att grannarna hennes hade köpt ny soffa som de skulle få hem och då behövde de få bort den gamla och undrade ifall vi fortfarande var intresserade av den! Första gången jag var dit så anmärkte jag på att jag gillade soffan och att jag ville köpa den om de skaffade en ny, för de tyckte den var för stor! Det är en U soffa med 9 sittplatser + 2 hörn!!!

Vi lastade in den i släpvagnen, stannade en kort stund hos mamma innan vi åkte hem igen, jag satt bak och höll barnen vakna! Alla var med utom Casper som hellre ville vara hemma med Morris.

Vi tog inte in den igår kväll utan väntade tills i morse, den tar upp väldigt mycket av vardagsrummet så vi tror att vi så småningom blir tvungna att byta tillbaka så att vardagsrummet blir i andra änden av huset och att barnen får ha rummet som är intill köket, det som nu är vardagsrummet!

Nu tror jag i alla fall att alla får plats att sitta utan att vi behöver trängas!



När vi kom in så blev det kvällsfika på en gång, nyponsoppa och te-kakor! Populära de där havre te-kakorna, tror att jag måste baka fler i helgen!
Sen var det bara nattningen kvar innan vi kunde sjunka ner i soffan framför tv:n och bara slappa!

Pratade någon timma med pappa men vid 22.00 då fikat (som jag gjorde medan vi pratade) var klart och det var dags för BB så hade inte jag någon lust att prata mer! Sorry pappsen ;0)...
Vi pratade om både det ena och det andra, mycket om vad som hänt under alla år och det är skönt att få reda ut saker och ting och få förklara hur jag såg på saker!

Kom i sång runt 23.30, ganska så bra tycker jag!

Towe somnar nu mera någon gång mellan 20.00-21.00 oftast mellan 20.00-21.30, då går jag upp och läger henne i sin säng och sen sover hon där ända tills det är dags att äta på natten, hon vaknar oftast någon gång mellan 01.00-03.00, hon äter och sen sover hon vidare!

Duktig liten flicka vi har!

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Grattis till den nya soffan då :))



Tar inte illa vid mig för att du har annat att göra än att gagga med mig, tveksam om det är för BB då men jag får väl ta den smällen ;o))



Jo men visst är det skönt att höra din sida av saker och ting också, vi har ju av och till snackat om ditten och datten men det är ju viktigt att även du kommer till skott och berättar sånt som den här gubben varken vet eller kommer ihåg... en del är ju viktigare för dig än man kanske kan tro, svårt att veta om du inget säger... så jag säger bara "skitbra"!!!



Alla era terrorister är duktiga och alla på var sitt sätt.. som det ska vara tror jag :)



Nu ska jag INTE kika på BB utan kanske senaste House eller så ;)



BamseKram

Papps

2011-03-23 @ 22:29:17
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Jag jobbar mig sakta men säkert framåt när det gäller min självkänsla och mitt självförtroende, och det är skönt att veta att jag kan prata ed dig om allt!



Bamsekramar tillbaka!

2011-03-23 @ 23:05:25
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus