Onsdag, röris men ingen elis...

I onsdags var röris här igen och skulle koppla klart allt och provköra var det tänkt, jag hade kontaktat en elektriker som lovade att komma. Men när jag ringer och talar om att röris är på plats så kan inte elis komma.... BLÄÄÄÄ!
Fick i alla fall under dagen tag på en ny elektriker som skulle kika förbi på kvällen så då skulle röris kunna komma på fredag och provelda!!

Dagen gick, tror inte vi gjorde något speciellt och så blev det kväll... Barnen nattades, jag klippte Kristoffer, elis kom och Göran for på bandy.

Elis tyckte att det var väldigt krånglig i el i vårt hus, värre än vanligt! Men han ringde några samtal och talade om en lösning för mig, han sa att han skulle återkomma när han beställt grejer och så skulle han vara snäll och fixa till lite andra små fel också... som att det typ går en skarvsladd genom källaren till både kylen och diskmaskinen!!! Visade honom även hur vi hade det draget med sladdar i badrummet och han frågade om vi skulle renovera snart??? hans kommentar då han såg väggarna i duschen var "Kan man ens duscha här?? håller det tätt??" hans råd till mig var att ringa "Arga snickaren" på allvar!!!!

Jag vet att elen är dålig och rörig i huset men man har blundat lite eftersom det inte funnits någon chans för oss att fixa det, det samma gäller badrummet och nästa ut efter det är ju köket + golvet i hallen och golvet i vardagsrummet osv...

Ja i alla fall så skulle han försöka fixa elen i helgen om grejerna hinner komma idag (fredag) och förhoppningsvis har vi värme i elementen nästa vecka!

När elis åkt så fick Jonna som fortfarande vara vaken passa Towe medan jag tog en snabbdusch, när jag var klar hittade jag dem i soffan så här:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus