Sportlov, pulka och bob!

Vi klev upp strax efter 09.00 idag, barnen var redan vakna, de kikade på bompa mesta delen av tiden men Meja, Melvin och Hilma var uppe och mös med oss i sängen en stund också!

Vi åt fil frukost och sen var det dags för blöjbyte och mat för Towe, Göran bytte blöja på Hilma och sen tog jag med mig henne in i duschen! Jag hade förut bestämt med Jonna att hon skulle duscha med mig men just då lekte de frisör och hon hade inte tid ;0).

Förmiddags timmarna gick rätt fort och det blev dags för lunch, makaroner och korv fick det bli. Jonna ville ha stuvade makaroner men vi lovade att vi skulle ta det till middagen i stället tillsammans med ett gäng köttbullar!

Efter lunchen var det tänkt att vi skulle ha handlat och sen satt igång att baka, men vi klädde på oss och gick ut i stället! Hilma var trött och jag bäddade ner henne i vagnen sen hjälptes vi åt att klä resten av barnen, Casper passade Towe under tiden! När alla var påklädda och ute så satte jag mig ner med Towe i lugn och ro så hon fick äta ordentligt innan vi också gick ut!

Väl ute så gick jag efter posten samt hämtade in soptunnan från vägen medan jag väntade på att Göran skulle skruva klart med bobbarna i garaget, det var nämligen så att vi skulle gå iväg till skoterleden som går under elledningarna vid kvarteret bredvid och där skulle vi fördriva tiden med att åka lite pulka och bob!

Göran tog bilen även fastän det är en kort bit att gå men om man ska få med sig 2 pulkor och 3 bobbar så är det kanske det smidigaste sättet + att barnen slapp ödsla energi på att gå dit ;0), mer energi till åkandet!
Jag tog dock vagnen med Hilma och Towe, samt en hund som höll på att slita av mig armar och fingrar, han är så ivrig och hispig rätt som det är och så löper ju Susannes hund nu också så det är inte lätt för honom!

Väl framme så hade vi jätte skoj, Casper, Jonna och Meja åkte på bra, Melvin var lite skeptisk och försiktig men tillslut åkte han också fast han ville absolut inte åka själv, kanske lika bra det för det gick undan rätt som det var! Jag åkte rätt många gånger, både pulka och bob, både själv och med sällskap av någon av barnen, hoppade i hoppet gjorde jag också! det är så skoj att åka pulka!!! Bra träning också vill jag inbilla mig, att gå upp för backen för att sen hejdlöst kasta sig ut!!!

Efter någon timma vaknade Hilma, hon hade lite feber på förmiddagen men inte så farligt, dessvärre var den högre nu... Tog upp och klädde på henne overallen, bytte plats på henne och Melvin, bäddade alltså ner honom i vagnen för att sova en stund och så fick Hilma provåka lite pulka och bob i stället!

Vi blev inte kvar alltför länge därefter eftersom Hilma var tussig, ganska snart begav vi oss hemåt...

Väl hemma så var barnen ute och lekte en stund till, Benny kom och passade barnen så jag och Göran tog med oss Hilma och insamlingen och åkte iväg... först på Grindes för att handla till bakningen som vi flyttar till morgondagen om allt går efter planerna och sen tog vi insamlingen på tillbaka vägen!

När vi äntligen var hemma och inne var det dags för Towe att äta, klockan var redan 17.00 och det var hög tid att börja med middagen! Göran packade upp matkassarna!

Vi åt mat, barnen kikade på bompa och sen vart det så småningom kvällsfika och läggdags! Jag nattade Hilma före de andra, hon har fått en hemsk hosta och febern är som sagt tillbaka, 39.6 så det blev både alvedon och hostmedicin... Hon hostade i ca 1,5 timmar innan hon äntligen somnade, hostar så och då nu också även fastän hon sover... Melvin har också lite hosta och den är sådär "kruppig" på både honom och Hilma... får se hur natten blir..

Natten som var hade vi sällskap av Meja, det kliades i puppan så vi var ner och tvättade och smorde, hon lade sig i sin säng igen men senare under natten kom hon upp igen och kröp ner bredvid mig! Hon vill alltid ligga tätt, tätt intill och när jag bad henne lägga sig i mitten då det var dags för Towe att äta så satt hon två sekunder senare fast på Görans rygg!!! Mysigt en stund men inte i längden ;0)...

Ja det var våran dag det, första dagen på sportlovet det...

Fick mig några bilder idag också :


Hilma i pulkan nedanför backen...


Casper ville inte att jag skulle knäppa kort...


Men jag sa att det är ju hans problem om han ser ful ut sen när jag lägger ut korten på bloggen ;0)


Meja busar med Hilma!


Meja special med huvudet på sned!


Backen med ett hopp mitt i!!!


Här nere står vi andra!


när Jonna hoppar med pulkan...


och Casper med Melvins bob...


Jag och Hilma målade naglarna knallrosa innan hon fick sin välling, glömde fota hennes lilla hand... men här är i alla fall min!

Nu står sockerkakan och skriker efter att få bli uppäten och snart är det Big brother!!!

Puss puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus