Röris & småstjärnor...

I går morse (onsdag) när vi precis höll på att duka av frukosten knackade de på dörren och Röris klev in, han och hans hjälpreda/elev gick raka vägen ner till källaren och satte igång! De var här från 08.00 -15.20 med ca 30 minuters lunch, men de hann inte klart med allt, lite rördragning kvar och sen ska det bara vara att koppla det sista så är det redo att börja användas! Helt klart ska det bli nästa vecka lovade han!

Under tiden de var nere i källaren och sågade/bankade och väsnades så fortsatte vi som vanligt här uppe. Göran följde med Benny till garaget och hjälpte honom byta bromas på bilen...
När de kom tillbaka så klippte jag Benny, nu var han less på det långa och kort fick det bli.

Casper hade hög feber även denna dag och huvudvärk fick han, gav honom en halv Ipren då alvedon inte hjälpte och då gav den med sig! Däremot när han skulle äta lunch så tg han det inte lugnt utan åt fort som vanligt fastän jag hade sagt åt honom att han skulle äta sakat.... vilket resulterade i att han var tvungen att springa på toa och spy. Samma visa blev det vid middagen och även då hade jag sagt till honom innan, men innan jag ens ätit halva min portion så hade han slängt i sig sin mat och hällt i sig 2 glas vatten och fick även då springa iväg men denna gång hann han bara till hallen... gissa vad jag fick göra sen....


Casper tog en tupplur när han var som febrigast med en liten Towe på armen!




Towe myser med Kissen!


Vi åt semlor till mellis och så blev det fransk fiskgratäng till middag, medan middagen stod i ugnen passade jag på att locka håret på Jonna till kvällens underhållning, småstjärnorna!
Sen var det till att äta och något smink hann vi inte med på grund av att jag fick ta reda på efter Casper och sen var det bara att slänga sig i bilen och fara. Jag tog med mig Jonna, Meja och Towe, de andra var hemma med Göran.








Alla barnen var jätte duktiga med sina framträdanden, en mysig kväll med underhållning och fika, för det var inte bara sång utan det bjöds även på lite teater, roliga historier och uppspelning av instrument! Det var ingen tävling så ingen vinnare korades och det är ju bra att det inte alltid måste vara någon som ska vinna!



"Du måste ju tänka på att det här är den största dagen i mitt liv" sa Jonna när vi var på väg till skolan!!


Göran skjutsade oss dig och kom sen även och hämtade oss, han lämnade av oss hemma och åkte sen direkt iväg för att spela bandy, Melvin och Hilma var redan nattade när vi kom hem så det var bara för mig att stoppa Meja och Jonna i säng, Casper skötte sig själv och sen var hela kvällen min. Det vill säga att jag röjde undan ordentligt på bänken i köket och sen pratade jag med mamma en säng i telefonen innan klockan helt plötsligt redan var 22.00 och Big brother började, Towe hon sov och sov i bilstolen!

Jag hade lagt i en fleecefilt i stolen och klippt hål för bältena så hon behövde ingen overall på, bara att spänna fast och bädda om med filten och på med en mössa! Lätt att bara bädda upp när man åker någonstans utan att behöva störa med att klä av en massa för att det inte ska bli för varmt!

Göran kom hem strax efter 22.00, duschade och sen satt vi i soffan och kikade på dumburken och fikade innan det var dags att lägga sig!


Jonna och Hilma dansade tillsammans i tisdags!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus