Soligt och storm...

Det blev plötsligt storm ute, solen skiner men det blåser som bara den! Tur att det inte är nu jag är ute och går!

När jag lämnade Meja på dagis vid 09.00 i morse så tog jag med mig Towe i enkelvagnen och Morris i koppel, lämnade av Meja och sen tog vi en 45 minuters rask promenad! Det var underbart vårväder, solen sken och det blåste nästan ingenting, var rätt svettig när jag kom hem igen!

Melvin kom på en gång och talade om att han ville ha apelsin och det passade ju jätte bra för jag var också sugen på någonting att äta! Jag åt lite drygt en apelsin, Hilma och Melvin delade på ett äpple och en apelsin, jag smakade också lite äpple men det ångrade jag senare när det började kännas  halsen... tur det gick över rätt snabbt!

Blev lunch redan vid 11.00 eftersom vi skulle på mötet 11.30! Melvin åt bara korvarna, Hilma däremot åt både korv och makaronerna, värmde dem som blev över sen igår!

Sen efter en tidig middag så ska vi hämta släpvagnen på macken och åka mot Svenstavik. Mammas grannar har köpt ny soffa och de undrade om vi ville ha den gamla då jag påpekat att jag tyckte den var fin och skulle ha haft en likadan! En förlängt hörnsoffa som bildar ett U!!! kan behövas då vi är så många och sen är ju den soffan vi har nu inte riktigt hel...

Nu har barnen slutat skolan och är väl på väg hem, Meja ska hämtas på dagis om 45 minuter, får väl se om man kommer hem igen eller om man blåser bort!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus