Soppa & Disco...

Vi kom hem från svärmor för en liten stund sen och har nyss nattat barnen och bäddat rent i sängen, nu är det bara att ta på Towe ny blöja och pyjamas så är det kväll på riktigt! Hilma och Melvin var så trötta, speciellt Melvin som somnade innan jag hann komma och säga godnatt!

Tysk midnatts soppa fick vi till middag med rostat bröd till och sen marängsviss till efterrätt! Soppan har ganska bra sting i sig så de yngsta barnen fick makaroner oh köttfärssås i stället!

Vid 16.30 ringde Lena (på macken) och frågade i fall Jonna och Casper ville följa med till Turingen på disco mellan 18.00-20.00, hon skulle ändå ha platser över i bilen så hon tänkte att hon skulle ringa och fråga! Jätte snällt att du tänkte på oss Lena!
Hon kom och hämtade dem 17.30 hos Susanne, Tony följde också med! Så innan vi gick hemifrån strax innan 17.00 så fick de byta och och fixa till frillorna, Jonna fick även lite ögonskugga och hon var så nöjd!

Nu är det Melodifestivalen - andra chansen på tv...

Tog lite bilder på barnen idag när de lekte med Towe, jag lade henne på fällen i barnens rum och vi hade det lite mysigt en stund, men de korten orkar jag inte lägga in nu utan gör det i morgon i stället...

Tack och hej!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus