Storlek 62!!!

Nu har jag plockat fram och lagt i ordning kläder med storlek 62 är Towe för 56 är kort och för smått åt alla håll och kanter nu!

Fick lov att sno en av pappans korgar i garderoben också för nu behöver Towe två stycken! Vi ska egentligen stoppa in en trave till med korgar men då måste vi på Ikea först! Mamman har så klart flest korgar av alla och gnäller som alltid på att hon har minst kläder... hur det går ihop förstår bara andra mammor!!!

För övrigt så är Towe mer och mer vaken under dagarna, gärna lite längre stunder efter hon fått ny blöja och ätit, men efter lite snack och mys så somnar hon gott igen! Hon flinar verkligen upp sig och pratar tillbaka, här om dagen tyckte jag mig urskilja ett litet haha, då och då också!

Nätterna fungerar också bra, hon vaknar oftast bara en gång och äter, men det kan ju bero på att vi lägger oss sent och hon får för det mesta lite extra käk precis innan vi lägger oss, lika bra om hon ändå vaknar till!

Hilma springer runt och smaskar på lite ostkrokar, snart är det dags för välling och sen sängen, men än är det ett tag kvar...




Kommentarer
Postat av: Elin

Haha jag förstår precis det där med kläderna. Har samma "problem" hehe :)

2011-03-11 @ 20:53:33
URL: http://elinpetersens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus