Svegsbadet!!!

Det blev inget inlägg igår, vi kom hem sent och var trötta så jag orkade bara inte...

I alla fall så började gårdagen (söndag) med att jag var ganska så pigg, ville att vi skulle kliva upp samtidigt men Göran var inte med på noterna, han körde en "jag vill inte ha frukost" och det hatar jag, varför ska jag kliva upp själv en söndag och fixa frukost till alla och han får ligga kvar ännu längre än 08.30 som ändå var ganska länge tyckte jag! Iofs så hade han ju varit uppe till 03.00 på natten och varit chaufför... men det ville jag inte tänka på just då...

Jag kokade i alla fall gröt till Hilma så att hon fick äta och sen gick jag upp för att lägga henne, hon är lite extra trött nu när näsan fortfarande rinner... klockan var då strax efter 09.00 tror jag!?

I alla fall så kände jag mig rastlös och kom att tänka på att vi kanske skulle ha gjort nåt vettigt eftersom barnen ändå har lov och detta var ju sista dagen innan skolan började igen! Kollade lite tider och priser på Svegsbadet och sen gick jag återigen upp och presenterade min idé för Göran! Han var negativ först och jag tänkte att om inte han vill med så packar jag barnen i bilen och åker själv! Men den idén kanske han inte gillade så väldigt mycket för efter att jag gått ner och börjat med den efterlängtade frukosten så kom även han och satte sig vid bordet!

När vi ätit, ringt några samtal, klätt på alla, packat allt och tagit oss ut i bilen så var klockan 11.45 om jag inte minns helt fel... 45 minuter tog det att göra oss klar efter att vi ätit frukost! Ibland är vi inte snabbast...

Vi lämnade Hilma med farmor, tänkte att det var bäst så eftersom hon fortfarande är lite snorig + att vi faktiskt bara är 2 vixna och med 6 barn på ett badhus där endast en kan simma... man måste ha respekt för vatten! Men vi hade i alla fall med oss 6 barn för vi bytte ut Hilma mot Tony!

Det var första gången som vi badade i Sveg och jag måste säga att jag blev glatt överraskad! Både över hur allt var ordnat, att det var fräscht och att barnen skötte sig så bra!
Det var varmt och härligt i barnbassängen så Towe fick också bada! Melvin var skeptisk och rädd till en början men det släppte mer och mer allt eftersom tiden gick! Meja tog det också lugnt men vågade ändå lite mer!
Men som vanligt så var alla på som bäst badhumör när det var dags att ge oss av hemåt... jag hade precis övertalat Meja att åka stora rutschkanan med mig och det slutade med att hon åkte den flera gånger helt själv! Melvin tyckte den var lite läskig men ville ändå åka med mig flera gånger!

Vi kom i alla fall upp och in i duscharna, Melvin hade tydligen sprungit ut spritt språngande i bassängen igen och skulle bada, Tony fick snabbt dra på sig badbyxor och springa efter ;0).

Jag hade med mig kameran men jag tror inte att bilderna blev så bra, det blev suddigt och immigt men jag ska pröva att bjuda på några ändå! Sen var det svårt att knäppa kort och bada samtidigt!!!


Till höger ser vi Göran med Melvin och Meja i famnen, Casper och Tony som simmar emot dem och Jonna är mitt i på en flytleksak!


Meja!


Jonna!


Vi tänkte äta på Sibylla innan vi åkte hem men det var så mycket folk så vi åkte hemåt, jag hade planerat att vi skulle stanna till hos pappa men Göran var inte på humör för det så vi skippade det.. dessutom höll de på att röja hemma så det kanske var lika bra att vi inte störde!? Det kommer fler gånger!

Vi hade ingenting hemma att laga till middag så vi lyxade till det och åkte ända till Svenstavik och åt pizza, det var stängt på pizzerian i Hogdal...

Sen var det bara att åka hem och natta barnen innan vi satte oss i soffan och blev sittande! Pappa ringde och vi pratade i 2 timmar... kanske 1 timma för mycket eftersom jag hade tänkt lägga mig senast 23.00 men det blev ju bra ändå! Sorry Milla att du inte kunde gå och lägga dig, men det var faktiskt pappa som pratade mest ;0)..






Kommentarer
Postat av: Camilla 30 år & 8 barnsmamma

OOhh så härligt det såg ut..



Dit ska vi nog oxå åka nån dag,vi har inte varit där än.ler..



Hoppas att ni hade det trevligt..

mvh Camilla



2011-03-14 @ 22:16:06
URL: http://minstorafam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus