Oj, en massa funderingar...

Halloj... nu är även denna dag och kväll till ända... Göran åkte nyss iväg, tydligen människor som ska supa och ville ha sig en chaufför! Han hann ju vara hemma några timmar mellan bandyn och nu!

Hilma och Melvin somnade rätt snabbt ikväll, Casper fick sitta uppe men somnade i soffan och fick gå och lägga sig... Jag har kikat på Let´s dance men missade såklart vem som åkte ut eftersom jag kikade på Big brother... ett ganska sjukt men ändå så bra program, man blir liksom fast! Jag brukar fundera mycket på hur det skulle vara att vara instängd där inne med de personer som är där nu, då när jag hade feber för någon vecka sen så drömde jag att jag var där inne...

Jag är en person med ganska mycket funderingar, jag funderar alltid på någonting och jag drömmer alltid på nätterna men har ibland väldigt svårt att komma ihåg vad jag drömde... kan veta att jag drömt något konstigt och att jag kom ihåg det just när jag vaknade till mitt i drömmen men sen på morgonen minns jag inte...
I alla fall så funderar jag mycket på träning nu... skulle så gärna vilja träna och äta rätt, få en fin kropp som man kan vara nöjd med men framför allt att få tillbaka styrkan i kroppen och främst ryggen... men jag har varken tid eller råd känns det som... för att äta rätt och nyttigt är för det mesta dyrare... men tiden då... blir ju inte direkt så jag tar med mig 3 barn ut och går med vagnen, crosstrainern vill jag stå på när barnen inte är i närheten, vill som vara i fred och fokusera och på kvällen är man trött och vill bara slappa... det är ju mycket enklare om man har ett pass inplanerat och man åker/går iväg för att göra just detta... typ som Göran när han åker iväg på bandy 2 kvällar i veckan... har tänkt att då är det ju perfekt för mig att köra på crossen och kika på tv samtidigt! Gäller bara att få in den till tv-rummet! Å andra sidan är Towe bara 2 månader och jag bör ta det lugnt, eller!? Det är i alla fall skönt att det snart är vår, då inbillar jag mig att vi kommer att vara ute mer och det kan ju hända att jag kan få till några promenader!!

Vad funderar jag på mer då? Jo jag funderar på vårt hus och på vad mycket det är som egentligen behövs göras! Vi kommer aldrig att hinna få till allt innan barnen är stora känns det som, och jag vill inte ha allt tipp topp och lyx utan bara helt och funktionellt!
Jag tror att jag ska ta och ansöka till Arga snickaren! Man kan ju alltid försöka!

Jag tänker mycket på framtiden, hur kommer den att se ut? Eftersom Göran är arbetslös så har jag ingen aning ens om hur vårt liv kommer att se ut om 6 månader... bra hoppas jag!
Funderar även på mitt jobb, kommer jag någonsin att återvända till min anställning eller måste jag söka ett arbete närmare och kommer jag att få jobba med det jag vill? Drömmen är ju att ha en egen salong nära hemmet, i alla fall är det min dröm! Eventuellt att man kanske jobbade på en större salong 1-2 gånger/vecka bara för att få ha lite arbetskamrater! men i en liten by kanske det är svårt, speciellt eftersom det redan finns två frisörer här!

Funderar på människor, vänner, fiender, familj med mera, för tydligen har jag en del fiender och det är faktiskt lite jobbigt att inte veta vilka som tycker så fruktansvärt illa om mig som person och tydligen min familj också... egentligen så spelar det inte så stor roll men eftersom det tydligen är någon som man stöter på lite då och då så undrar man ju ändå...
Funderar på vänner som bor längre ifrån och som man inte träffar så ofta, men jag vet ju att de som är mina riktiga vänner finns kvar, det har jag fått bekräftat och det känns ändå skönt! Det finns så många trevliga, fina och underbara människor i denna värld och alla är vi olika och det måste accepteras!

Funderar på hur många barn jag kommer att få, är det stopp nu eller kommer det fler? Iofs är det ju jag/vi som avgör men jag vet ju ändå inte hur många jag känner för att ha/få, jag vet ju inte nu om det kommer att kännas nog nu eller om jag kommer att kännas nog efter ytterligare 3!? Det får tiden utvisa... en i taget brukar jag säga, men jag vill ju som jag sagt tidigare gärna ha tvillingar någon gång!
Detta med mig och många barn har säkerligen folk också åsikter om, det finns ju alltid någon som har åsikter om det man tänker, säger och gör men det är ju så det funkar!

Vi är egentligen ganska dåliga på att verkligen tala om för någon när man tycker att de gör någonting bra, att ge komplimanger, vi kanske säger till andra att " oj vad jag är impad av henne" men varför inte säga det till personen det gäller!? det är ju där det gör mest nytta! Sen att säga till människor om vi ogillar något det gör, sånt säger vi inte heller, inte nog ofta och det beror ju på att oftast tar folk så illa upp och vänder och vrider på allt åt fel håll... kritik kan ju faktiskt ges på ett snällt sätt och verkligen öra gott, bättre än skitsnack i alla fall!

Hur kommer mina barn att bli för individer när de växer upp? Alla har ju sin egen personlighet och sitt sätt att vara, alla är unika på sitt sätt, både fysiskt och psykiskt!
När det gäller just mina barn så har jag alltid fått höra att de är så olika varandra och att det är så konstigt att alla har ett så eget och personligt utseende och att ingen är så jätte lik den andre... har till och med fått en fråga om jag verkligen har samma pappa till alla barnen!? Och svaret är JA!!! jag tycker att det är så bra att alla 6 är olika och har sitt eget, ingen som man blandar ihop med den andre, även om jag säger fel namn dagligen men jag är ju inte ensam ;0)...

Är i det stora hela ganska så nöjd med min tillvaro nu, även om det är vissa bitar som inte är på sin plats men jag känner mig ändå fridfull på något sätt, som om det är nu som allt kommer att bli bättre, det är nu allt kommer att ordna sig och börja ta form... magkänslan är bra och jag känner mig mer och mer säker på mig själv, för JA jag är egentligen väldig osäker i mig själv och har inte alls så bra självförtroende och självkänsla... men vissa dagar känns det bättre än andra!

Usch, jag kan sitta här i evigheter och  skriva om det ena och det andra... men nu får det räcka för ikväll... nu är det natt! jag ska ta och borsta tänderna, gå ut med vovven och sen ta med mig Towe upp och gosa ner mig i sängen och sova! jag sover alldeles för lite!!! Sätter jag mig ner i soffan för länge på dagarna som somnar jag garanterat till, sitter och nickar, men varför går jag inte och lägger mig i tid!? Det skulle jag må bättre av!

Puss puss och natti natt!

Kommentarer
Postat av: stina

Hej sötnos.. :)

jag känner igen mig i så mycket av det du skriver, i stort sätt allt.. jag tänker oxå jätte mycket.. framtid, barn, jobb, hus, ekonomi.. men det vicktigaste är nog att liva i nuet, de tror jag. må bra och ha det bra. kram kram stina

2011-03-12 @ 20:53:50
Postat av: Kimsan



Tack vännen! Va skönt att det inte bara är jag som funderar en massa! Göran blir knäpp på mig när jag tänker så mycket, han tycker också att jag ska ta dagen och livet som det kommer och inte lägga ner så mycket vikt på att tänka och oroa mig ;0) så jag ska försöka!

Kram kram

2011-03-12 @ 22:10:25
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: stina

Ja och precis så gör Linus med mig.. :)

jag älskar att planera i tankarna på hur det kan bli och se ut i framtiden, men har oxå lätt att bli besviken när det inte blir så..

kram kram

2011-03-13 @ 21:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus