Äntligen fredag!?

I morse var alla nästan i tid till frukosten, det var Meja och Göran som kom lite senare, typ då alla andra var klara, men de kom ner och de åt!

Meja kom till oss i natt och när jag sa till henne att pappa skulle följa henne ner (jag ammade Towe så jag kunde inte) så började hon skrika högt så Göran bad henne komma och lägga sig. han skulle prata med henne och fråga varför hon kommit upp men han somnade efter första frågan och fick inte heller något svar...

Melvin kom också och lade sig framåt småtimmarna, så det var en aningens trångt  sängen när vi vaknade 5 på rad!

Det blev en lugn morgon, det brukar det bli både måndag och fredag då det bara är Casper som ska på skolan och det inte är något dagis för Meja.

Susanne hade lovat Melvin att han skulle få vara med henne idag och just idag innebar det att han fick följa henne till Svenstavik, Göran undrade om jag också skulle med och varför inte... jag plockade med mig Towe och så åkte vi, klockan var ca 10.20 när vi kom iväg.

Maria skulle till arbetsförmedlingen och åkte också med, vi lämnade av henne och sen åkte vi andra till Ivan en sväng, blev även ett stopp på både apoteket och Ica, men där var det bara Susanne som gick in, vi andra väntade snällt i bilen!

När vi hämtat upp Maria igen så åkte vi på Kungs grillen och Susanne bjöd på lunch! Jag tog en dagens som var en jätte god kycklinggryta med massor av curry! Blev en snabbis på Dollar också innan vi åkte hem.

Melvin ville bestämt vara med farmor en stund till så de släppte bara av mig och Towe hemma, Melvin följde som sagt med hem till farmor!

När jag kom hem satt Meja vi datorn, Göran spelade lite tv-spel och Hilma strosade runt och pysslade med lite av varje, de hade precis ätit lunch. Jag satte mig först och matade Towe och sen mös jag en stund med Hilma innan jag gick upp och lade henne för att sova lunch. Jonna gick till Elin en stund innan vi åkte till Svensta och var fortfarande kvar där.

Jag tog tillfället i akt, Towe och Hilma sov ju och Meja satt vid datorn så då var det perfekt för mig att ställa mig på crossen och svettas en stund! 30 minuter blev det och det är ju skönt efteråt, men under tiden jag står där och trampar så känns det som iden går jätte sakta och jag är väldigt rastlös och känner mig nästan stressad... Meja kikade på olika barnprogram på datorn och jag var tvungen att be henne ta av sig hörlurarna och sätta på ljudet så att jag också hörde, bara för att ha något att koncentrera mig på! Det ska ju vara roligt att träna!!! Jaja, jag kommer väl förhoppningsvis in i det så småningom!

Casper kom hem från skolan, jag gjorde lite styrkeövningar, Towe åt en slurk till, vi kikade på Sveriges värsta bilförare, Hilma vaknade och det blev dags att börja med maten! Ute föll snön, jag röjde lite på bänken innan jag rörde ihop en pizzadeg, Göran fixade sallad och jag skar tillbehören... Meja och Hilma var med, Meja ville gärna skära banan och det gick kanon bra, jätte duktig var hon!

Susanne ringde, Melvin fick äta där, Jonna ringde och hon fick äta hos Elin så vi blev bara 5 till middagen idag!

Efter maten ville Meja bada Hilma också förstås!


Busungar!


Det är roligt med skum!


Älskade lilla fis!

De badade en lagom stund, de klev upp, Göran åkte på bandy, Hilma fick pyjamas och välling, Melvin kom hem, Susanne delade ut godispåsar som hon köpt till barnen, vi sparade undan dem tills i morgon, Jonna kom hem i samma veva... de kikade på bompa, Melvin plockade frivilligt leksaker, jag klippte Hilmas lugg och nattade henne, de andra fick kvällsfika, jag nattade Meja och Melvin, Jonna och jag kikade på Let´s dance...

Towe var lite gnessig, övertrött men inte alls ledsen, Göran och Casper kom hem, de duschade och sen var det dags för Jonna och Casper att lägga sig. Jag langade över Towe till Göran, jag tog min efterlängtade snabbdusch, matade Towe som somnade som en stock! Vi kikade på Bb och nu sitter jag här... ska snart gå och lägga mig! Göran snarkar lite lätt på soffan, jag är lit hungrig och det kan hända att jag tar mig lite fil och musli innan jag lägger mig!?

Tack för idag!
Puss puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus