Tussig Hilma

Idag har vi haft en väldigt sjuk och febrig Hilma, hon har knappt sagt någonting idag, tror aldrig hon vari så här lugn... har mest legat på soffan, sovit och kikat lite på tv:n emellanåt eller bara ut i tomma intet...
Hon har inte fått någon alvedon eftersom hon ändå har verkat väldigt nöjd och inte alls gnällig, det är ju bra om febern får göra sitt!



Här har hon lagt sig och somnat innan frukost som vi åt ganska sent...


Pyjamasen är fortfarande på och tydligen är det väldig intressant på tv tycker Meja som myser lite med Towe!


Så härlig bild tycker jag, vacker på något sätt! Älskade små barn!


Sovomgång nummer 2


Ser ju ganska å tussig ut lill pluppan...


3:e gången, vi andra är i kket och lagar middag...



En flaska välling fick hon i sig i morse sen några kex och en del saft, lite middag och en halv flaska välling till och vatten däremellan, det är vad vi fått i henne idag.
Kräktes lite efter sovomgång nummer 2, den lilla vällingen som fanns kvar i magen kom upp och efter det var hon lite piggare en stund, det var då hon även fick i sig saft och kex.

De andra barnen har varit ute en bra stund mitt på dagen, innan det lekte de bra på rummet, det låg leksaker och dockkläder över hela golvet men det var Jonna och meja jätte duktiga och städade upp när de kommit in, nästan helt utan bråk och tjafs!

Melvin lade sig på backen framför garageporten där det droppat en massa vatten, han blev en aningens blöt och kom in för att byta om, av med overallen och på med sovkläder och sen ut i vagnen! Det var han super nöjd med!

Fram på eftermiddagen följde Jonna med farmor, Patrik och Tony till stan, de skulle handla, Tony ringde och frågade ifall någon av de mellersta ville följa med och vi tyckte att det var Jonnas tur och hon ville såklart med!

Jag har nog inte gjort någon nytta alls idag, varit rastlös men ändå inte fått något gjort, borde ha tvättat men har bara myst i stället.. en aningens irriterad på en frisk och rastlös Casper har jag varit och på en Meja som pipit, skrikit och gnällt endel rätt som det varit... Melvin han har också varit på gnäll humör, knappt så man har hört vad han sagt bakom allt gnäll... själv hänger det tunga huvudet fortfarande kvar, precis som att jag har ett tryck som gör en väldigt trött och ofokuserad...

Göran åkte på bandy vid 19.00 tiden... 19.45 fick Hilma välling och Meja & Melvin fick kvällsfika och ganska precis 20.00 var alla tre i säng!
Casper satt uppe och skulle kika på Let´s dance med mig men han somnade efter 15 minuter!! Jonna kom hem vid 21.00 och hon är fortfarande vaken men nu ska hon strax i säng!

Själv blir det Big brother och senare lite fika, Göran kom nyss hem och han står strax  duschen!

Puss puss





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus