Backe upp och backe ner...

Idag hade vi en lugn förmiddag, jag och Göran beställde hem lite kläder inför sommaren, mycket av det kommer nog att skickas tillbaka men det är skönt att kunna prova hemma i lugn och ro!

Towe sov 3 timmar på förmiddagen och när hon vaknade var det dags för Hilma att sova efter lunchen. Susanne kom förbi och åt med oss, det blev rester sen igår, köttfärsröra med bönor, typ chili con carne fast med ris till. Till det så hade vi nybakt bröd som jag bakade på förmiddagen, kom nästan inte ihåg att det var det jag gjorde ;0)... minnet är bra men kort!

När jag lagt Hilma så var det dags för Towe att äta och sen lagade jag ett par byxor till Jonna. När jag var klar hade klockan blivit närmare 14.00 så jag och Melvin klädde på oss, tog med oss vovven och gick till dagis för att hämta Meja.
Precis när vi gick ut genom grinden så mötte vi Cornelias pappa och meja frågade ifall hon fick komma och leka. Vi gick hemåt och de skulle komma förbi ifall Cornelia ville leka, och det ville hon... vi hann precis komma in på gården då de svängde in efter med bilen.

Tjejerna gick in för att leka och jag lämnade in hunden och sen gick jag och Melvin till farmor, han hade blivit lovad att komma dit och jag skulle dit för att kika på hennes nya peruker! Hon lider av sjukdomen "alopecia" som innebär att hon tappar hår fläckvis och nu är det rätt illa... tur att det finns bra hjälpmedel!

Efter visiten gick jag hem igen, i dörren möttes jag av tjejerna som precis skulle gå ut och leka! Casper kom hem från skolan innan jag gick tidigare men cyklade till en kompis rätt omgående, Jonna följde med Nikita hem efter skolan.
Casper berättade när han kom hem att han hjälpt Elias med hans cykel hem till hans farmor då han hade gjort sig illa och hade svårt att ta den själv! Då blir mammahjärtat varmt, när man hör en sån sak från sitt barn! <3

Jag satte mig och tuttade Towe och strax därpå kom Jonna och Nikita, de var bara in en snabbis och gick sedan ut igen, Jonna fick låna Caspers sparkcykel och så försvann de.
För att kortfattat beskriva eftermiddagen så har det sprungit ungar ut och in hela tiden! Även Morris fick komma ut på en promenad och ett tag så var det nite mindre än 10 ungar här utanför! Härligt tycker jag!

Både Cornelia och Nikita åt middag här, Casper åt hos Oliver och Melvin hos farmor! Efter middagen fick barnen varsin hemmatillverkad isglass som jag gjorde tillsammans med M&M igår! Och efter glassen ville alla gå ut igen!

Jonna och Nikita ville ta en promenad med Hilma i vagnen, så jag bytte på henne och tog på henne rena och torra kläder, Meja och Cornelia sprang iväg till lekparken en kort sväng, egentligen hann de inte eftersom Cornelias pappa svängde in på gården just när de kom ut, men de sprang i alla fall!
Jag bad Jonna och Nikita att plocka med sig både Meja och Melvin hem när de tog promenaden runt grannkvarteret och de gick i två omgångar då M&M tjafsade om vem som skulle stå på åkbrädan!

När alla äntligen var hemma så var klockan närmare 19.30, med andra ord snart dags att sova.
Det hela slutade med att både Jonna och Casper skulle sova över hos Nikita, Jonna packade gympakläder och Casper packade för bad, de tog med sig både sparkcyklar, väskor en docka och en dockvagn och sen gick de!
M&M fick smörgås och nyponsoppa och Hilmafis fick välling, lilla Towe fick  sitta och titta på och oj så trött hon var... men hon höll sig vaken tills de andra var klara för sängarna!

Det blev alltså lite senare än tänkt ikväll, men vad gör det någon gång ibland!?
När alla barnen var nattade så röjde Göran i köket och jag tog med vovven på en promenad och idag valde jag att gå upp, upp, upp & upp innan vi sen fick gå ner, ner, ner & ner innan vi efter 50 minuter var hemma igen! Till och med Morris gick sakta i de sista uppförsbackarna! Fast jag fortsatte i den raska takten, får se om jag har träningsvärk i morgon, tror att det var lite andra muskler som fick jobba än i vanliga fall!

Hemma igen så fixade jag fick och sen kikade vi på BB i vanlig ordning! Och nu sitter jag här och redovisar dagen! Apropå dagen så har det regnat även idag men det har ändå varit lite sol och uppehåll också, fast tvätten den hänger kvar där ute och är säkert lika blöt som när jag hängde upp den i morse! Får hoppas på bättre väder i morgon, såg så ut på himlen i alla fall!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus