Besök och grimaser!

Det slutade med att Meja sov med oss i natt då hon vaknade och gråt efter nappen flera gånger, ville ju hinna sova någonting utan att behöva springa ner till henne stup i kvarten och trösta! Melvin däremot sov hela natten utan att vakna en endaste gång!

Jag klev upp vid 09.00 tiden och jag gick och duschade på en gång, eller jag tände upp först och sen duschade jag! Sen smorde jag in mig, fönade håret och klädde på mig innan det blev dags för frukost!

Efter frukost gick jag en promenad med Morris och när jag kom hem bytte jag lite blöjor och klädde på några barn innan jag tog en tur med dammsugaren, därefter städade jag toaletten. Vika lite tvätt han både jag och Göran med också!

Present till Melvin är fixad också, hann tyvärr inte sno bilden innan annonsen togs bort men det är en skit frän trehjuling! Vi har inte hämtat den ännu men den är bokad och klar!

Vid 13.30 tiden fick vi besök av mamma, Tommy och Jenny, de kom precis när jag hade börjat med lunchen, vi var en aning sena med den idag....

Efter lunchen blev det glass som mamma hade tagit med, Göran tog med sig Jonna, Casper och Tony till Svensta en sväng, Göran blev för en gångs skull extremt godissugen! Så nu kväll har vi ätit godis och jag mår rätt illa.... blä!

Vi satt och pratade, åt glass och besöket drack kaffe, det var väldigt trevligt! Jenny verkar vara en helmysig tjej och Tommy han var sig lik fastän jag inte träffat honom på ca 10 år tror jag! om inte mer ändå!?

De åkte vid 16.00 tiden och då hjälpte jag Meja och Melvin att plocka ihop på rummet så att de kunde få ta fram sina prinsessklänningar!

Jag har också hunnit prata en sväng med syster Tina som precis slutat jobba men när hon kom hem ringde de och sa att hon måste dit och jobba igen för hon som skulle jobba hade blivit akut sjuk... men en liten pratstund blev det i alla fall!

Göran och de andra kom hem vid 17.00 tiden, vi tog det lugnt, barnen lekte och sen var det dags att gå till svärmor som bjöd på middag vid 18.00 tiden!

Biffar med pärer och sås blev vi bjudna på och det var super gott!

Vi var hemma till 20.00 tiden och 20.25 låg alla barnen i sina sängar, jag förutom Melvin som var lite tjurig och sprang upp och ner i trappan flera gånger och Towe satt hos mig tills 21.00 då hon äntligen somnade i min famn.

Vi har kikat på bb och ätit godis så nu är man stinn... och mår som sagt illa... men skyll sig själv heter det ju visst ;0)...

I morgon ska Jonna följa en kompis till stan och gå på Djungelhuset! Gissa om hon längtar!!?

Vad vi andra ska hitta på vet jag inte riktigt, Casper ska ju på skolan och Göran ska jobba/praktisera eftermiddag denna vecka som kommer, 15.30-20.30 tror jag det var...

För övrigt så blev vi lite inspirerade av bb Martin och hans grimaser så vi testade lite igår och detta blev resultatet:



































Till och med Towe fick en liten grimas!

Vilekn var bäst tycker ni? Jag håller på Jonna!

Puss puss

Kommentarer
Postat av: stina

jag tyckte caspers var bäst när han titta upp i take.. :¤ :) kram på er!!

2011-05-02 @ 19:53:16
Postat av: Kimsan

ja den var rätt bra den också! Kram tillbaka!

2011-05-02 @ 20:11:38
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Desirée

Hehe vilka roliga bilder... =)

2011-05-03 @ 08:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus