Dagen... kort och gott...

Har egentligen ingen lust eller motivation att skriva men jag gör det ändå... hade tänkt kika på reprisen av "En unge i minuten" men jag lär ju inte få kika ostört då både Jonna och Meja fortfarande ligger vakna i sina sängar så jag struntar i det... när Göran kommer hem ska jag ta en promenad för att rensa hjärnan!

Eftersom varken Jonna eller Casper sov hemma i natt så hade jag ställt klockan på 08.00! M&M vaknade tidigare och lekte nere på rummet...

Det blev havregrynsgröt till frukost och Meja blev något försenad till dagis, när jag lämnat henne tog jag en promenix med Morris.

Hemma igen så vet jag inte riktigt vad vi gjorde, men tiden gick och det blev dags att fixa lunch, sallad med böner och kikärter till mig och Göran och korvgryta till H&M...

Towe var jätte trött så jag tuttade henne och sen lade jag ut henne i vagnen innan vi åt. Efter lunchen ville både H&M sova ute i vagnen, M tog enkelvagnen och somnade gott utan nappen! Trodde det skulle bli svårt i vagnen mitt på dagen!

När barnen sov slappade Göran i soffan och jag gjorde honom sällskap! Låg uppe på honom och slumrade, dreglade lite då och då på hans tröja ;0)

Strax efter 14.00 kom Maria, hon jade tagit med sig Meja hem från dagis, Göran åkte till Svensta för att först träffa Robban en stund och sen jobba/praktisera.

Hilma och Towe vaknade en stund innan 14.00 så de var redan inne, Hilma och Meja fick kex och jag klippte Maria. Meja följde sen med Maria hem, hon tog sin cykel!

Casper kom hem från skolan och vi åt mellis, sen passade han barnen och jag cyklade på Grindes och handlade mjölk och lite keso, en fil också! Hämtade upp Meja på vägen hem och vi cyklade SAKTA hemåt!

När vi var hemma igen så stack Casper ut och cyklade med Tony, vi andra gick in i köket och började med middagen, köttfärssås och spaghetti!

Jag paketerade först köttfärsen och jag fik faktiskt in 6 paket i frysen!!! Men var tvungen att ta fram lite bröd först!

Vi lagade mat, Benny kom förbi och lekte med barnen, lånade dass, lekte med barnen lite till och sen åkte han.
jag ringde hem Casper, vi åt och sen kom Benny tillbaka så jag kunde klippa honom.

Towe var jätte trött på slutet när jag klippte Benny men vi lyckades nätt och jämt hålla henne vaken i babysittern, Benny var snäll och stannade kvar medan jag nattade henne, han sopade bort allt hår från golvet också!

Nu ligger alla barnen i sina sängar, nattade dem för en stund sen, sen kom ju Jonna yrväder hem och hon fick gå raka vägen i säng! Hon har nu legat och läst ur fantasin för Meja, Hilma och Melvin har nog somnat nu!? Casper lade sin precis när jag började med detta inlägg...

Jag ska om allt går som jag vill!? ta en promenad när Göran kommer hem men det har jag ju redan skrivit men sen ska jag äta lite keso med banan och russin och kika på BB innan det blir sängen!

har även i allt det här hunnit tvätta handdukar, eldat, plockat i köket och i hallen, tvättat lite till.... säkert nåt mer också men säkert inget viktigt...

Sanna har hunnit vara här med en inbjudan till hennes kalas på söndag också!

Puss puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus