En dag bland de andra...

Idag klev alla upp tidigt, ingen fick sovmorgon och det blev gröt till frukost och så ägg för den som åt upp gröten!

Göran klädde på Hilma och Melvin innan frukost om jag inte minns fel så efter frukosten var det bara Towe och Melvin kvar!

Jag testade lite styrkeövningar med gummibandet som jag köpte i lördags, höll på sammanlagt i ca 30 minuter i både hallen och i barnens rum...

Sen var det dags att tutta Towe innan jag bäddade ner henne i vagnen, alla klädde på sig och så knatade vi iväg till dagis.

När vi lämnat Meja tog vi en promenad men vi gick inte så jätte långt då Göran började få ont i sitt knä men vi var i alla fall borta till ganska precis 10.00!

När vi kom tillbaka stannade vi ute, solen sken och det blåste inte så mycket så då passade vi på! Hilma och Melvin lekte i sandlådan och hoppade studsmatta, Göran som sagt att han tänkte vänta ett tag med att klippa gräsmattan klippte den i alla fall! Jag körde lite styrka i armar och axlar med en vattenfylld flaska modell "soda stream"!

Sen gick vi in och fixade lunch, det blev ris och korv till barnen och tonfisksallad med ägg till oss, det var super gott!

Efter lunchen lade jag ut Hilma i vagnen, satte mig sen i soffan och tuttade Towe, Melvin kom också och satt med oss, han var trött sa han och efter några vändor till och från soffan så däckade han framstupa över filten som låg i soffan!
Vi satt och kikade på Cesar, han som talar med hundar! Towe somnade så småningom och jag gick upp med henne till sängen och sen var det dags att hämta Meja på dagis.
Fick dock bara med mig en cykel från dagis då hon följde med Cornelia hem!

Jonna och Casper kom hem då klockan var närmare 15.00, de stack iväg och cyklade nästan på en gång... Jag gjorde kycklingen klar för ugnen med grillolja.

När kycklingen var i ugnen spelade jag och Göran lite kort innan jag gjorde i ordning vitlöksriset och sen var det full rulle ända tills det var dags att sätta sig och äta!

Vi åt och det var jätte gott, både Jonna och Casper tog två portioner!
Efter middagen blev det bompa en stund för Melvin och Hilma innan det var dags att hämta hem Meja, Jonna och Casper som varit ute och cyklat en stund till kom hem strax efter 18.00.

Towe passade på att ta en power nap och sen åkte jag och hämtade Meja vid 18.30, Melvin följde med och  vi var hemma igen vid 19.00...

Jag gjorde välling till Hilma och medan jag gjorde henne klar för sängen så fixade Göran kvällsfika åt de andra. Hilma fick lägga sig lite före de andra och hon är så otroligt lättsam, jag trodde hon sov nu innan jag lade Towe för en stund sen men hon har legat vaken och filosoferat, kastat ut täcke och kudde på golvet... men hon somnade ganska snabbt efter att jag bäddat om henne igen!

Meja var övertrött ikväll och körde med alla knep för att få vara vaken men den gubben gick inte.. Melvin som sovit på dagen somnade sist där inne men nu sover alla äntligen!

Göran och Casper är och lirar lite bandy och jag ska väl försöka mig på någon form av träning!? fast bara lite lätt!

I morgon ska Jonna följa farmor till stan och shoppa! Hon brukar få det som födelsedagspresent och det är super bra!

Puss puss

för övrigt så fick jag min första riktiga mens efter förlossningen idag... blääää
men det var ju nästan rekord, knappt 5 månader! Nästan så jag trodde att jag hade blive på tjucka igen ;0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus