Hemma från kyrkisavslutning...

Det var sista kyrkis före sommaren idag, men det kommer väl som vanligt igång i höst igen om intresset finns!? Har ju varit rätt många gånger nu som vi varit väldigt få, typ jag och ev en mamma till och så barnen så klart! Men alla andra som brukat gå jobbar ju nu så det finns ju egentligen inget att göra åt saken...

I alla fall så började morgonen bra, klockan ringde, Towe åt, vi klev upp, åt frukost, barnen kläddes på och jag duschade. Efter duschen så var det så klart bara mig alla väntade på! jag klädde mig, fönade året, tuttade Towe, klädde på, bäddade ner i vagnen, klädde på resterande 3 barn och sen gick vi! Göran var hemma, an fick sällskap av Benny som kikade in precis när vi skulle ut.

På kyrkis har barnen först målat med fina färger, när barnen var klara så kladdade mamman också med färg, jag tog den som blev kvar och gjorde såna där fjärilar... man kletar på massor av färg och viker ihop papperet och trycker ut färgen innan man öppnar igen! Skitskoj!
Knäppte lite bilder på barnen men glömde knäppa på alla bilderna när de låg på bordet som jag tänkte....














Efter en ganska kort målarstund så lekte barnen, de åkte rutschkana och byggde med de stor kuddarna. Annika kom förbi med Oliver och Josefine också så då blev det ännu roligare att leka.

Till lunch fick vi Karins special potatissallad och till det kokt korv, tunnbröd och tomater och till efterrätt blev det glass, bär, maränger och chokladsås!
Först tog jag mest bär och bara lite glass, det var jätte gott men sen när jag skulle duka av och Melvin lämnat det mesta av hans andra portion med glass, maränger och chokladsås så kunde jag inte låta bli... det var dagens sockerkick! jag som just bestämt mig för att undvika socker ett tag för att se effekten...

Vi satt kvar en bra stund, barnen lekte och Towe somnade i Annikas knä.

När vi skulle gå hem så bytte jag blöja på Hilma och hon hade lagt ett stort lass i blöjan, nästan doftfritt var det av någon konstig anledning... Towe fick också en ny blöja, alla klädde på sig, Towe och Hilma bäddades ner i vagnen och sen gick vi hemåt.

Jonna och Casper kom hem från skolan bara 5 minuter efter att vi kommit hem, nu är Jonna, M&M hos farmor en stund, Casper är väl också där och skulle sparkcykla med Tony så här sitter jag alldeles själv med hunden och katterna! Towe och Hilma sover än så länge ute i vagnen. Göran åkte till Svensta redan strax efter 11.00 så han skulle hinna umgås med Robban en sväng innan jobbet, det hanns inte med igår utan då blev det 30 minuter med Tobbe i stället...

Väntar på att det ska dimpa ner ett mail i hotmail...

Vad händer annars då? Jo det är ju Vårforum på Skalet i helgen och de flesta ska väl dit... i alla fall många och de flesta åker redan idag och ska vara borta och supa och festa hela helgen! Är inte speciellt avundsjuk på det där supandet... skulle hellre åka till London en weekend och kika på en massa intressanta saker!
Jag och Göran har pratat om att vi någon gång inom ganska snart framtid(i alla fall några år9 ska åka på kryssning eller en weekend i London (typ) bara han och jag utan en endaste unge! kanske att Towe skulle ha fått följa med om vi skulle ha åkte nu t.ex. på en kryssning..

Idag blir det rester till middag, jag gjorde så pass mycket köttfärssås igår så det räcker gott och väl idag också! Bara att koka lite mer spaghetti till.

Puss puss



Kommentarer
Postat av: Tina

Åh de tycker jag verkligen ni är värda att vara barnfria en helg :) Jag hjälper er gärna med barnen, bara jag får tid på mig att fixa ledigt :) älskar dig! Puss <3

2011-05-05 @ 15:29:52
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Å va gullig du är! Ska nog bli så småningom ska du se! Puss

2011-05-05 @ 16:12:41
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus