Hemma igen...

Klockan är strax efter 14.00 och vi kom precis hem från Susanne, Jonna, M&M hoppar studsmatta, T&H sover i vagnen, T har sovit ett bra tag redan men får gärna sova en stund till.

Till lunch blev det korv med bröd, kanske inte det nyttigaste men gott var det! Sen slängde Susanne fram två chokladbitar framför mig och då kunde jag ju inte låta bli, det var ju av den goda sorten också! hade jag fått en liten bit bara hade jag tackat nej men nu var det en hel bit av av varje från Marabous dubbelbitar så jag åt sakta och njöt!

Till middag blir det pannbiff, potatis, grönsaker och sås, vet ännu inte om den blir tidig eller sen, beror på om grabbarna ska på bandy i kväll eller inte... har en klippning vid 17.00 i alla fall!

Väntar på mail men har ännu inte fått något... men personen i fråga jobbar väl antagligen så jag kanske får svar på eftermiddagen!?

Borde tvätta lite men väntar tills i helgen då det tydligen ska bli finväder! Idag har det både haglat och regnat... men solen den skiner och det är dryga +10 grader!

Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus