Långpromenad!

Eftersom både Jonna och Casper sov borta i natt så tillät jag oss att ta sovmorgon! Ställde klockan på 08.00 i stället för 06.30!
Jag vaknade innan klockan, det gjorde Göran också och han klev upp före mig och det uppskattar jag jätte mycket! Han hjälpte Melvin att kissa, han skulle stå upp och kissa i toaletten idag och det kom tydligen överallt så de hade skurat lite då jag kom ner strax efteråt!

Vi åt frukost och sen klädde vi på alla barnen och gjorde dem klara för att gå ut, jag föreslog att vi skulle ta en promenad i samband med att vi lämnade Meja på dagis och Göran hakade på! Tack älskling!

Det blev en dryga 8 km promenad och vi var hemma igen strax innan 11.00! Morris hade vi med oss också och han fick springa lös på en liten väg som vi tog genom skogen!

Vi åt lunch, Towe sket ner sig, så det var bara att pynta... sen bäddade jag ner både Hilma och Towe i vagnen, och så tog vi alla utom hunden en promenad till Grindes för att handla.

Vis 14.00 hämnade jag och Melvin Meja på dagis, när vi kom hem busade vi! När Casper och Jonna kom hem så var jag på ret humör så jag busade och retades med alla och det var inte så uppskattat av Casper... men han skrattade han också fast det var motvilligt!
Barnen fick lite frukt innan de gick ut.

Jag och Towe som nyss vaknat stannade inne, jag tuttade henne först och sen gick vi in i köket och förberedde inför middagen, vi åt grillat idag! Och till det hade vi gurk yoghurt, potatishalvor och grillade tomater och sparris!

Efter middagen gick alla ut igen, inte jag och Towe, vi var inne och stökade undan i köket.

Göran åkte på bandy för en stund sen och innan det nattade jag barnen, alla somnade snabbt idag, Towe tog lite längre tid då hon lyckades somna i Caspers knä medan jag gjorde de andra små klara för sängen...
Tony sover här i natt och i morgon ska barnen ha med sig cyklarna på skolan, får se vem av oss som cyklar dit med dem!?

Nu ska jag  byta om och sen ska jag ställa mig på crossen och svettas lite, hoppas det finns något vettigt att se på på dumburken!

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus