Regn och trötthet!

Idag har det regnat mest hela dagen, men det behlovs ju det också så jag klagar inte.

Jag var så Himla trött i morse då jag klev upp vid 06.30, klockan ringde och Melvin satt på toaletten! Bara att kliva upp direkt!
Ögonen gick i kors och jag  väckte barnen innan jag fixade frukost. När alla ätit och vi bara väntade på Meja så lade jag mig och halvsov på bordet! jag var SÅ TRÖTT! Den där Tavegylen gör mig ju helt såsig i huvudet!

När barnen var påklädda så sorterade vi och lade in de sista av barnens kläder, skönt när allt är på plats och vi kan bära ut alla kartonger igen! Vid 09.00 gjorde Göran ett avbrott för att lämna Meja på dagis, men då var vi å gott som klara.

Vid 10.00 kom Susanne och hämtade upp mig, Towe och Melvin, vi skulle följa med henne till Svensta en sväng.
I Svensta träffade jag på både, Mysan, mamma och kusin Mikaela! Fick även en jätte fint linne av Susanne! Tack så mycket kära Svärmor!
På vägen hem var jag tvungen att skippa det sociala och stänga mina böå en stund... det var välbehövligt!

Vi var hemma igen lagom till lunch, Melvin följde med farmor hem och jag fixade pasta med tonfisksås!

Vid 14.00 hämtade jag och Hilma Meja på dagis, trodde att Hilma skulle somna i vagnen men eftersom hon sovit på soffan en stund  med pappan så var det inte helt säkert... och hon förblev vaken!

Jonna gick till Elin när hon kom hem från skolan och Casper satt en stund vid datorn, själv gick jag upp och städade övervåningen, hann inte med den igår och så passade jag på att bädda rent i Towes säng också.

Till middag blev det Tandorikryddad lax med gurkyoghurt och ris!

Igår kom Jonna hem och berättade att Nikita inte skulle ha kvar sina marsvin och Jonna som länge velat ha ett skulle få dem med bur och hela köret! Vi är inte riktigt säkra än men vi ska ta hem dem på prov i alla fall!

Efter middagen fick barnen glass, sen var det till att kika lite på bompa innan det var sängdags! Towe var lite tjurig, hon snurrade runt som en propeller i spjälsängen innan hon äntligen blev trött nog att somna, under tiden jag väntade så passade jag på att göra lite lättare styrkeövningar!
När de 4 minsta barnen sov gick jag ut på en promenad, Jonna och Casper fick vara vakna lite längre ikväll! 1 timma senare, det vill säga 21.20 var jag hemma igen och då gick de raka vägen i säng.

Idag blev det varma mackor till kvällsfika som vi självklart avnjöt tillsammans med kvällens avsnitt av BB!

Lite bilder hann det bli även idag!


Första gången för Towe i matstolen!


Och så lite senare fick hon mysa men storebror i soffan!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus