städning och kläder...

Ägnade gårdagens förmiddag åt att städa hela huset samt att fortsätta sortera och byta ut barnens garderober, blir ju en hel del att gå igenom!

Efter lunchen gick vi ut, Morris fick springa lös, Melvin och Göran lekte på studsmattan, Hilma & Towe sov och jag lade mig på ett täcke och njöt av solen, Morris kom och gjorde mig sällskap!

Tvättade  några maskiner och lät tvätten torka ute i det fina vädret, tog lite kort på växtligheten på gården gjorde jag också, sen om bilderna blev bra vet jag inte!?



Göran hämtade Meja på dagis vid 14.00, Melvin skulle följa med tyckte han och ställde sig vid grinden för att försöka öppna den. han stod där en bra stund och försökte, han pratade med sig själv hela tiden då han på alla vis försökte både få upp den och försöka klättra på den. Till sist så gick den upp och Melvin han knatade ut på vägen. Jag bad honom stanna men han gick, jag följde efter en bit och pratade med honom under tiden fastän han gick 20 meter framför mig på kvarters vägen. När han nästan var nere vid vägen som år genom byn kom Göran och Meja och då vände jag och gick hem igen. Melvin han kan han, tycker i alla fall han själv!

När Jonna och Casper kom hem från skolan blev det smått kaos för båda ville saker samtidigt och pratade i munnen på varandra och med tanke på natten som varit så var jag väldigt trött och ganska känslig för stim och ljud...
Jonna cyklade i alla fall till en kompis och vi andra packade oss iväg till Svärmor som bjudit dit oss på fika!

När vi kom dit hade hon behövt åka iväg en sväng och hämta Rossi men hon hade lämnat pengar på bordet så någon av oss och i detta fallet jag kunde låna en cykel och åka ner på Grindes för att inhandla lite fikabröd!

Vi fikade, Morris sprang snällt och lekte med de andra hundarna och klockan den tickade på... Vid 16.20 tiden hade himlen ändrat karaktär och det började komma små droppar så då var vi snabba att packa ihop oss och gå hem. Hann precis ta ner tvätten och gå in innan regnet hällde ner!

Eftersom alla åt så mycket kakor så vart det ingen middag, jag bakade scones till kvällsfika i stället, barnen fikade och vi tittade på, för vi skulle fika lite senare... egentligen hade jag tänkt att vi också skulle fika men Göran var inte på humör så då tänkte jag att vi kunde vänta.

Barnen stoppades i säng, lite tjurigt var det på sina håll men till slut så sov alla. Towe somnade sist då hon lyckades somna när vi borstade tänderna på de andra barnen...

Klockan tickade iväg och jag hann ta en kortare promenad med Morris, var borta ca 35 minuter och när jag kom hem höll älsklingen på att fixa fika till oss!

Tog även en Tavegyl innan jag hade mig, mest för att se om det var allergin som spökade i mina bihålor och inte någon snuva...

Puss å kram

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Mysiga bilder.... här är det halsont men annars bra, hoppas på fint väder i helgen i alla fall men det får man se hur det blir med den saken :)



Får se vad vi hittar på i helgen, funderade på om vi inte skulle varit i stan men troligen får det vänta då jag ska på Teamfest på Lördag så där lär väl en del av orken gå åt!



Saknar er alla i alla fall så får vi se när vi ses igen... snart antar jag men nu står i alla fall Tina på tur... Saknar henne med, och My... Fan ska ni vara så spridda för då? hehe



Kram från oss tre till er alla :)



Papps

2011-05-12 @ 23:51:44
URL: http://patetiskabloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus