Göran kom hem tidigare!!!

Vi åt middag, lite kaotiskt blir det ofta vid middagsbordet då man är ensam och alla de små vill ha hjälp fortast möjligt för att de är hungriga... alla hann äta upp sin första portion innan jag ens han börja äta... jag smet ner 2 minuter till källaren och kollade läget och när jag kom tillbaka och tänkte äta så ville alla ha ett lass till!
Fick så småningom in mig lite mat i alla fall!

Efter middagen ville Jonna, M&M gå ut och hoppa studsmatta så jag hjälpte dem på med kläder och sen röjde jag undan i köket samt tvättade av Hilma.
Hilma gick och hämtade sina skor för hon ville också gå ut men det fick hon inte och då blev hon så klart ledsen... Jag tog med mig henne och Towe in i barnens rum och satte mig för att leka lite med dem, Hilma fick stoppa klossar och det gillar hon, Towe var nöjd på filten där hon låg och filosoferade!

Vi hann inte leka så länge förrän jag hörde en bil på gården och det var Göran som kom! Det hade varit så lugnt och vårdtagarna som de skulle ut till senare var inte hemma så han fick åka hem i stället!
Göran värmde lite mat och åt han också, sen myste han och Hilma lite i soffan, Towe fick sig lite tutt och somnade nästan... då var klockan 18.30 så det var lite i tidigaste laget så jag tog med henne till skötbordet och bytte på henne och satte på pyjamas inför kvällen.

Melvin kom in och skvallrade att Meja kissat på sig, hon sa själv när hon kom in att hon inte känt att hon var kissnödig och det kan jag förstå för det var knappt + 10 grader ute och hon hade bara tunna tights på benen och hon stod stilla, då blir man lätt kall!

Jag satte Towe med Göran, bytte på Hilma och tog på pyjamas, fixade välling och sen duschade jag Meja. När jag duschat henne gick jag upp och nattade Hilma och Towe medan Göran fixade kvällsfika till de andra.

När vi gjort klar de andra för sängen kom Casper hem och han gick en sväng med Morris innan han tog ett äpple, han hade ganska nyligen ätit middag hos farmor så han var inte så hungrig.
Både Towe och Hilma var fortfarande vakna när vi skulle natta Melvin, jag satte mig och tuttade Towe igen och när hon ätit och somnat så sov även de andra två!

Jonna och meja var vakna lite längre men bara några minuter efter att jag kommit ner sov även de två, Jonna läste bok för Meja tills hon somnade, Jonna läser på sitt eget berättar vis, kikar på bilderna i en bok och använder fantasin! Hon kan läsa lite men det går rätt knaggligt än så länge men hon är längre fram på den biten än vad Casper var när han var lika gammal som Jonna!

När alla somnat (utom Casper) bytte jag byxor, tog på mig mina Easy Tone, satte Caspers mp3 i öronen och sen tog jag en 50 minuters lång promenad i ganska högt tempo, viktgast att hitta ett tempo som är bekvämt tycker jag!

När jag kom tillbaka hade Casper nyss lagt sig, klockan var 20.50, jag stretchade lite och gjorde plankan innan jag bytte om till myskläder, tog en banan och satte mig i soffan och kikade på reprisen av en unge i minuten, drack en del vatten också!

Meja har vaknat flera gånger nu ikväll och gnällt, men när man går dit får man knappt någon kontakt och när man väl får det så vet hon inte varför hon är ledsen... första gången så var hon ledsen för att hon ville ha ägg! Andra gången var det för att hon ville ha sina klackskor! Sen har hon gnällt några gånger till däremellan men då har man inte fått fram något alls...

Strax innan 22.00 så fixade jag fika och sen har vi kikat på BB som vanligt!

I morgon jobbar Göran förmiddag och det är sista dagen på praktiken, papper som ska fyllas i och lämnas/skickas och sen får vi ser vad som händer här näst!?

Har fått lite spännande mail idag, berättar mer om det en annan dag... det är både roligt och tråkigt på samma gång men det är för en god sak!

Nu ska jag försöka att inte bli så långdragen här framför datorn, ska bara kika runt lite och sen blir det sängen!

Puss, Pip & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus