Varma mackor och bad!

Idag tog jag sovmorgon, värre var det för Casper som blev väckt av Melvin 06.30 då han tyckte att han sovit klart och ville se bompa!
07.30 tog Casper med sig Hilma ner och då hade även Meja vaknat.
Ungefär en timma senare kom Hilma och Melvin upp och väckte en sovande Towe, Göran klev upp efter en stund men jag och Towe låg kvar! 10.30 klev vi upp!

När vi kom ner så var det första Casper sa till mig "Mamma, jag är hungrig!" Det är det värsta jag vet då de alltid frågar mig eller säger till mig precis när jag vaknat att de är hungriga även fastän Göran varit vaken  innan! I alla fall så kände jag mig på bra humör så jag brydde mig inte om det utan gick och bytte på Towe och klädde på henne innan vi satte oss i soffan för lite Towe frukost!

När Towe ätit var klockan närmare 11.00 och jag gick in i köket och fixade varma mackor och nyponsoppa, jag och Göran drack te.
Vi åt och dukade av, sen bytte jag blöja på Hilma innan det var dags för henne att sova igen, hon var väldigt nöjd över att få nappen och bli nerbäddad i sängen!

Själv satte jag mig i soffan och myste och gosade lite med Towe som snabbt visade sig vara trött, lite tutte och sen sov även hon.
Meja och Melvin skulle leka att de badade men då föreslog jag att de kunde få bada på"riktigt" i badkaret och det var poppis! Skum ville de också ha!

Jag och Casper har suttit och spelat lite Ds, vi körde Super Mario mot varandra då man ska försöka fånga så många stjärnor som möjligt... efter 3 omgångar kände jag mig yr och ville inte mer...

Så mycket er har vi inte hunnit idag, M&M badar fortfarande, Göran kör några race på P3:an och Casper pysslar på sitt rum.
Ska snart ringa och höra hur det gått för Jonna och Morris i natt!

Det är fortfarande regn och rusk så vi håller oss nog inne i dag också, kan låta som vi är mycket inne bara för att det är styggväder men vi har ju å andra sidan konstant varit ute då det varit fint så det jämnar nog ut sig! Det är ju faktiskt helg också och då får man slappa lite extra!

Vad gör ni i dag?
Puss i påsk!


Kommentarer
Postat av: susanne

Verkar som att Casper är morgonpigg. Har han ärvt det av dig tro? Det kan inte vara från två av dina mostrar och mamma i alla fall. Jag sitter och skriver på min uppsats och det börjar närma sig deadline. Det känns trögt att sitta på en lördag men jag behöver all tid jag kan få för att hinna. Ska verkligen bli skönt när den blir klar. En fördel om man nu ska vara positiv är att jag inte har några fritidsproblem. Kram

2011-05-14 @ 14:02:19
Postat av: Kimsan

Jo han har du inte ärvt det av sin far... fast å andra sidan kan han också vara morgonpigg ibland!

Uppsatser är sällan roliga, men det är skönt när de väl är klara! Har du mycket kvar på utbildningen nu?

Vad gör Filiz en dag som denna då?

Kommer ni upp något i sommar?

Ha det så bra!

Massor av kramar!

2011-05-14 @ 14:18:31
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/
Postat av: Tina

Älskar dig med <3

2011-05-14 @ 14:38:46
URL: http://tiiiiinaa.blogg.se/
Postat av: susanne

När uppsatsen är examinerad och godkänd då är jag helt färdig med utbildningen. Ja jag har tänkt att åka upp i sommar men vet inte när, har ingen riktig semester den här sommaren heller. Kram

2011-05-15 @ 11:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus