10 månader & kissat på pottan!

Igår den 6 November blev Towe 10 månader och dagen till ära så kissade hon på pottan!
Hon rös till då jag tog av henne blöja och när jag satte henne på pottan så dröjde det inte alls länge förrän hon kissade! För tidigt för att börja potträna för att sluta med blöja men roligt i alla fall!

Hon har blivit en riktig klätterapa vår lilla skrutt, klättrar på tripptrapp stolarna och upp på bordet, upp på toaletten om lilla pallen står bredvid och upp i vår säng! Så det gäller att hålla lite extra koll nu!

Ammar henne gör jag inte nu, hon slutade strax efter att hon blivit 9 månader och nu när hon ser tuttarna så vill hon inte ens försöka, för någon vecka sen prövade hon men bet mest...

Går gör hon inte, inte utan att hålla i sig i alla fall men gärna om man håller i hennes små händer. Stå kan hon däremot men är lite feg så hon sätter sig sakta ner på huk så fort man släpper henne, men ibland glömmer hon bort sig.

Hon är väldigt medveten när det gäller mat, vill gärna äta som vi och ser hon att vi äter smörgåsar då duger sällan något annat förrän hon också får en ;)

Gröt med äppelmos äter hon till frukost varje morgon och så blir det välling på kvällen.

Nu på höstlovet har vi fått sova länge, hon har sovit tills efter kl 08.00 och bara för några veckor sen så vaknade hon vid 05.00 varje morgon!
Idag klev vi upp strax efter 07.30 så vi får se om hon ska sova en eller två gånger idag... Under veckan som varit (lovet) så har det bara blivit en gång.

Somnar runt 19.00-19-30 på kvällarna och sover hela natten, kan vakan till någon gång och leta efter nappen men det är allt! Duktig har hon blivit även om det tog lite tid :)

I morgon ska det fotograferas på dagis och det ska bli lite spännande då hon ibland kan bli lite spak för nya människor men det löser sig säkert!







Våran lilla Toweskrutta
♥♥♥

Kommentarer
Postat av: millan

Men så stor hon blivit. Duktig tjej som sitter på pottan ;)



Nu dröjer det inte länge förens hon springer runt i huset.



Jacob brukar sitta på pottan med, inte för att potträna utan för att han tycker det är kul. Han ska Kikka=kissa, när han är på badrummet.



Ha det gott/ Kram



Hälsa trollungarna och krama om från oss.

2011-11-07 @ 09:59:53
URL: http://millaochmini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus