Full rulle igår och lika idag med kyrkis i Handsjön!

Igår var det ganska lugnt på förmiddagen, lämnade M&M på dagis och sen skrotade vi runt lite som vi brukar innan lunch.

Hilma kikade på film och Towe däckade mitt på vår säng under tiden som jag pratade med förskolechefen i telefonen.

Mitt under lunchen som vi åt vid 11.00 ringde Görans mobil och i andra ändan frågade någon om han kunde jobba 12-18 och det gick bra!

Så efter lunch blev jag ensam, eller jag hade ju Hilma och Towe så klart men jag kallar det ensam när man är ensam vuxen!

Casper ringde strax efter 12.00 och frågade snällt om jag kunde komma med hans gympaskor som han glömde ta med på morgonen då han tog stövlarna eftersom de skulle vara i skolskogen.

Jag klädde på Hilma och Towe, satte oss i bilen och så for vi.

Hemma igen var Hilma trött och det var snart dags för Towe att sova också så vi gick in, bytte blöjor och jag bäddade ner de små i vagnen så gick vi en promenad!

Promenerade till Maria och Edvin där vi stannade en stund, Hilma och Towe sov i vagnen och jag blev bjuden på bulle och hemgjord äppelsaft! Mums och tack!

Strax innan 14.00 gjorde vi sällskap till dagis för att hämta våra barn.

När jag hämtat M&M och vi var hemma igen hade jag tänkt baka men när de väl ätit upp sitt mellis bestående av frukt kom Casper och ville ha hjälp med läxor, tiden drog iväg och det var dags för middag!

Fixade middag, vi åt, jag tog en snabbis på Grindes, Jonna och casper spelade spel med sina småsyskon :)
In och packa ur påsarna och sen snabbt iväg för att skjutsa Casper till gympan, Jonna fick då ansvaret en kort stund.

Göran kom hem, barnen kikade på bompa, så småningom blev det kvällsfika, Göran hämtade Casper och sen nattades barnen innan Göran åkte iväg och spelade bandy!

Jag eldade och sen bänkade jag mig i soffan! Kikade först på Arga snickaren och sen på Per Morbergs program då han reser genom Sverige och lagar mat och där somnade jag efter första reklamen... så typiskt mig!

Göran kom hem, duschade, vi gjorde fika och sen såg vi på programmet igen eftersom jag somnade! Sen gick vi och lade oss!


Idag var det kyrkis hemma hos Jenny Lindblad, jag lämnade M&M på dagis och sen hämtade vi upp Lotta och Rasmus innan vi åkte mot Handsjön.

Det var så himla fint hemma hos Jenny och man blev ju inte alls avundsjuk... litet men ändå stort, sammanlagt 6 rum i bra storlek, gammalt blandat med nytt, härligt!

Vi fick god mat, hade bra sällskap och barnen lekte fint tycker jag, barn är ju barn!
Towe sov bort nästan hela vistelsen ute i bilen men lika glad var hon för det!

13.44 lämnade vi Jenny för att åka mot dagis och vi hann i tid utan att köra för fort! Hade ingen koll på hur långt det är och hur långt tid det tar men nu vet jag ungefärligt tid i alla fall!

Hämtade M&M, tog med alla deras saker för att ta med dem igen på tisdag fast då på den nya förskolan!

Hemma väntade Casper, Göran var på utvecklingssamtal med Jonna.

Jag började med maten ganska på en gång eftersom Göran skulle börja jobba 16.00, Towe och Hilma sov i bilen en stund till.

Göran och Jonna kom hem, allt var bra, skulle öva lite på klockan bara, Hilma och Towe vaknade, jag tog in dem och fortsatte med maten.

Vi åt, Göran gick och jobbade men precis innan fick han ett samtal och han ska jobba 07.00-12.00 i morgon också...

Vi satt kvar en extra stund då maten var en aning trög att få ner för Hilma,M&M...

Efter middagen ville Melvin lkea med lera, Playdoo och den som vi hade var så kletig så jag gjorde en ny, sen lekte de ett bra tag!

Patricia kom förbi och klippte sig vid 17.00 tiden och när hon sen åkte strax innan 18.00 plockade hon med sig Jonna på skid/barmarks träningen! Tack snälla!
Casper ville vara hemma, han har fortfarande ont i armen sen sprutan i tisdags... stelkramp...

Jag plockade och stökade lite sen spelade jag och Casper kort innan jag  strax innan 19.00 åkte för att hämta Jonna.

Sen blev det hem, göra välling till Hilma och Towe som fick ligga och mysa i soffan med sina syskon medan de åt, under tiden fixade jag frukt till kvällsfika till resterande och under tiden de åt sin frukt gjorde jag klar Towe och nattade henne!

De andra fick borsta tänderna i en reklam när det kikade på halv 8 hos mig och sen var det läggdags bums klockan 20.00!

Nu är klockan 20.36, Hilma är fortfarande vaken som det låter... jag ska elda och sen fixa fika tills Göran kommer hem för då ska vi se lyxfällan! Så det är väl dags att sätta lite sprutt kanske!?!

Puss å hej!♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus