Lördag och lite funderingar...

Lördagen har startat, Jag klev upp strax innan 08.30, då hade Towe vaknat. Melvin och Hilma var också vakna och satt i soffan, tyst och snällt och väntade på att någon skulle starta tv:n! Det såg så roligt ut!

Towe har nyss ätit sin gröt och de tre äldsta barnen sover nog fortfarande, kanske att Meja är vaken!?

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte... snart är både lovet och helgen slut och vi har bara varit hemma, men å andra sidan kan det ju räcka ibland. Att bara vara hemma och njuta av ledighet utan en massa måsten och krav... ja vissa måsten finns det ju i alla fall men...

Möblerat om har vi ju gjort och det är ju alltid något och barnen verkar trivas med det nya! Själv så är det väldigt ovant med ett så stort sovrum och ännu mer ovant att jag slipper att gå upp för att hitta igen det ;)

Casper är nöjd med större rum så att han kan bygga med sitt lego!
Jonna och Meja är rätt nöjda över att få ha något eget och Hilma och Melvin är väl nöjda de också!? Har inte hört annat i alla fall ;)

Det är ju skönt att sova länge på morgnarna men jag kan ju tycka att 08.30 är lite väl länge med tanke på att om två dagar är det dags att ställa klockan på 06.15 igen! Tror att jag måste ta mig i kragen och komma upp lite tidigare i morgon bara för sakens skull!

Får se vad det blir för väder idag... ser grått och trist ut men än så länge inget regn i alla fall... igår regnade det större delen av dagen! Brukar det förresten regna och vara + grader i November???

Vi har inte plockat fram alla vinterkläder ännu men det lär väl vara dags vilken dag som helst, så att de finns inne när man behöver dem! Vet ju vart alla kläder är men man vill ju inte gå ut och leta dem en tidig morgon direkt bara för att det kommit en massa snö och är iskallt!

Nähä, kanske dags att sätta lite sprutt, göra frukost till resten av högen!
Melvin kom just och frågade ifall de skulle på dagis och när svaret blev nej så sa han att då vill han ha smörgåsar till frukost!
Barnen har inte fått gröt på hela lovet så det lär bli spännande på måndag morgon! Men ingen har sagt något om att de sluppit... undrar just om de uppskattar det!?

På återseende :)

Puss puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus