Syster Kerstin 70 år!

Igår den 26:e November åkte jag Jonna och Melvin till Hoverberg på bygdegården för ett överraskningskalas för finaste Kerstin Halvarsson!

Hon fyllde 70 år den 11 November 2011 och blv då firade av nära och  kära men hennes älskade barn kände att det fanns så många fler betydelsefulla människor som Kerstin träffat genom sitt jobb på BVc i alla år och även några år som skolsyster mm så då ville de att alla andra som ville skulle få ha en chans att fira henne också!

Helt fantastiskt initiativ!

Jag tillbringade kvällen innan på Caspers rum där jag skrev ett brev och fixade lite med ett foto på hela familjen!
Kerstin har under min uppväxt varit väldigt betydelsefull, hon har stöttat och funnits där när jag haft det svårt och jobbigt, som en extramamma som fick mig att känna mig värdefull!

Det var jätte härligt att få träffa henne igen och alla hennes barn också! Lina är lika gammal som mig och vi har träffats mycket i skolan, Frida har jag träffat en eller två gånger, Maria var det första gången jag träffade och lika så Jonas... men De visste tydligen vem jag var då Kerstin berättat om mig! och det kändes väldigt roligt att höra!

Hade tänkt få mig ett foto på henne och barnen men det var så mycket ändå och hennes barn var flitiga att fota en massa så jag kanske kan tigga åt mig ett foto eller två av dem senare ;)

Det bjöds på Tårta av olika slag, massor av kakor, saft kaffe och te! Vi var där från 12.00 till strax efter 15.00, på vägen hem var vi förbi mamma och hämtade chokladkalendrar som hon köpt till barnen ♥ och sen en snabbis på Dollar för lite lördagsgott!

Hemma väntade resten av familjen ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus