torsdag, fredag och helgen med lillebror & co på besök!

Har varit dålig på att uppdatera men ibland känns det som att man kan ha viktigare saker för sig!

Torsdag blev en lång dag... vi var först i Sundsvall och bland annat skrotade lite guld och sen vidare till staden för att bland annat hämta min nya symaskin och den gamla som varit på service...
Hämtade även hem Caspers nya säng som vi fått av en bekant, hon ville bli av med den och vi tackade ja! Tack Cissi och Helena!
Det blev sent innan vi kom hem, de 4 äldsta barnen var hos farmor så vi hämtade dem och sen var det vara till att tömma bilen och natta barn...
Ja just ja, innan vi hämtade barnen hos farmor så åkte vi och betalde veden... ingen rolig utgift men nu är det gjort och det känns ändå skönt!

Fredag blev inte riktigt som vi tänkt... först på förmiddagen byggde Casper och Göran ihop sängen utan beskrivning... alla vet ju hur det är med IKEAS grejer och detta var ingen vanlig säng... en massa hyllor under så det var inte BARA att sätta ihop den men jag tycker att det gick rätt snabbt för dem ändå!

Sen blev det lunch, Göran fick sms om att datorn var klar i stan, vi skrev matlista, handlingslista och sen åkte vi. Kom iväg lite sent men det kan ju bli så när man inte har planerat och gjort klart ordentligt innan ;)

Vi hämtade datorn, köpte konsoler till Susanne och sen blev det MAXI för att handla. Jonna, M&M fick vara i lekrummet och Casper hade Hilma och Towe i barnvagnen och kikade på leksaker medan vi handlade!

När vi hade handlat klara vara alla lite smått hungriga och egentligen hade vi tänkt äta när vi kom hem men med tanke på att vi var sena + att Göran hade bandy 19.00 så blev det Mc donalds, mest för att Göran skulle få i sig något och så barnen så klart!
Beställde en + meny med nuggets, 20 st som barnen delade på och de var så nöjda och glada, jag tog en cheesburgare och Towe hon hade fått en burk mat innan.
Jag passade på att ge henne den i bilen då vi körde in den på en biltvätt, den var nästan svart sen dagen innan i Sundsvall! Barnen skrattade och skrek i bilen när den tvättades och Hilma blev rädd av ljudet men Casper satt bredvid och tröstade

Väl hemma bar vi in all mat innan vi tog in barnen, Göran åkte på bandy, barnen kikade på bompa och jag roade mig och Towe med att packa ur alla matpåsar!

Senare på kvällen när alla barnen äntligen sov och Göran hade kommit hem så pratade jag en stund med Tina ♥! Det blir ibland lite långt ifrån gångerna vi hörs men det gör inte så mycket för vi vet ändå vart vi har varandra och ingen blir sur och grinig ;)

Sen blev det godnatt!


Lördag kom lillebror med familj på eftermiddagen, de anlände vid 15.00 tiden, blev lite senare än de tänkt men det blir ofta så ;) så jag förväntade mig inte att de skulle komma tidigare, men bättre sent än aldrig!?

Förmiddagen blev ungefär som följande; Vi åt frukost före 09.00 och sen blev det till att plocka och städa undan, dammsög och skurade golven. Bland annat så bar Göran ut alla 7 lådor med ytterkläder som vi gått igenom för att plocka fram inför vintern som för övrigt verkar bli en aningen sen!
Jonna blev strax efter frukosten upphämtad av Farfar och följde med honom till stan för att leka med Isak och träffa Faster Ewe!

En snabbis på Grindes innan de stängde 13.00, jag kom dit strax efter 12.00! Sen hem och fixa lunch, äta och lägga ut en trött Towe.

Plockade lite mer i köket innan Johanna kom och ville få håret klippt och sen kom Pappa, Jacob och Milla!

Jag hade precis börjat proppa karrébiten full men plommon när de kom, men de vet ju själva hur de kommer in så jag fortsatte med mitt ;)
Brynte karrén och stoppade in den i ugnen! Till det åt vi ca 2 timmar senare kokt potatis, gräddsås och sallad, det var mums!

Mer stök i köket, hade förberett en äppelpaj som åkte in i ugnen och denna fick vid 19.00 tiden bli kvällsfika. Nattade Towe innan vi skulle äta och sen fick även en jätte trött Hilma gå och lägga sig.

De andra fick äta lite godis och kika på "Så mycket bättre" med oss andra.

Melvin somnade på soffan, Meja också, Casper gick och lade sig vid 21.30 då jag bar upp Melvin, de delade säng så att Milla och Jacob fick ha Caspers rum för sig själva... Dock var det tydligen svårt för lillebror att somna i Caspers rum eftersom Casper har så många bilar på både hyllor och affischer... en affisch rev han sönder och Casper svor när han såg det... men den går att laga som tur är!

Jonna gick och lade sig sist och det var vid 22.00, jag var också jätte trött så jag gjorde tydligen alla förvånade när jag också kröp isäng!


Söndag blev jag väckt av Casper och Melvin som klev upp 06.30! De frågade om de fick spela data... de lyckades även väcka Towe som inte kunde somna om så hon fick sitta i köket och kika när de spelade samt mumsa på några rån ;), jag gick och lade mig i sängen en stund till innan jag strax innan 08.00 klev upp och gav henne gröt.

För oss andra blev frukosten sen, klockan var väl närmare 10.00 innan alla hade masat sig upp, men söndag är ju söndag...

Blev en väldigt slö förmiddag, Casper och Tony gick ut och lekte och när Tony gick hem strax efter 11 gick Göran ut och städade garaget med Casper. Vid 12.00 tiden lade jag ut två trötta små tjejer i vagnen som de somnade snabbt, jag gick in igen och pappa gik ut till grabbarna i garaget för att fixa lite med bilen.

Jacob skulle också sova men det gick inte på grund av bilarna, men han och Milla var ändå uppe länge och mös en stund.Nästa gång får Milla och lillebror kanske låna Hilma och Melvins rum i stället!? Om det nu blir bättre? finns ju en massa leksaker där inne också!
Under tiden spelade jag " Lilla tjuv och polis" med Jonna, Meja och Melvin, reglerna var vi lyckats slänga men säg någonting som man inte kan googla fram ;)

Manne kom för att klippa sig och sen hände det inte så mycket mer förrän det var dags att fixa middag. Pappa & co åkte strax innan vi började och då var klockan  ca 16.00...

Vi åt Pizza till middag och sen blev det bompa för barnen och läggdags strax innan 20.00, Towe nattade jag innan...

Jag eldade precis innan nattning och sen myste vi ner oss i soffan och kikade på lite av varje, tog mig för att spela lite på Jonnas PSP vid 22.00 tiden, Göran slumrade på soffan och 23.00 gav jag upp för då hade jag kört fast :(

Barnen sov lugnt, Göran sov hårt och jag kröp ner i den stora sängen helt själv... men fick senare sällskap av Melvin som tydligen drömt att Göran var död... tur att det bara var en dröm!!!

Älskar min stora lilla familj♥
Puss på er!


under tiden spelade jag " Lilla tjuv och polis" med Jonna, Meja och Melvin.

Kommentarer
Postat av: Helena

Å så bra att det blev bra återigen! Nu har han massor av utrymme att gömma grejer;) Jag hittade en massa spännande saker när vi monterade ned sängen, allt från mina strumpor till bananskal..mysigt värre. Har en hamster till dotter nämligen;)

2011-11-22 @ 19:18:59
URL: http://livetigymmet.blogspot.com
Postat av: Kimsan

Haha ja det blev jätte bra, ska bara ta och vända på ribborna någon dag så kanske det blir ännu bättre!?

Det är ganska spännande när det gäller vad för grejer som man kan hitta bakom möbler! bananskal kanske inte är så bra... kan bli så många äckliga flugor om man har otur... :)

2011-11-22 @ 22:33:55
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus