Baka baka liten kaka!

En stund efter frukost satte jag igång tt baka inför morgondagen, jag hade Hilma som hjälpte mig och så Melvin som kom in då och då för att se om det fanns något att smaka ;)

Först blev det en morotskaka, därefter satte jag en dubbel satts vetedeg och medan den jäste så bakade jag en falsk tosca = kokoskladdkaka...

Mitt i allt så gjorde jag även frostingen till morotskakan samt fyllningarna till bullarna innan jag gav Towe lite lunch vid 11.00, då hade jag varit i köket ca 1 timma, ja med bakandet alltså...

Vid 12.30 fixade Göran lunch och jag gräddade klart bullarna.

Vå åt, plockade undan, klädde på alla och sen gick vi hem till Susanne för lite fika. Hon hade tänkt bjuda oss på Caférian men den var stängd så det får bli en annan dag.

När vi kom hem igen var klockan ca 15.30, barnen ville vara ute och leka så de klädde på sig lite mer lekvänliga ytterkläder, Göran fixade med extraljusen på bilen och jag gjorde lite av varje, både inne och ute samt att jag hämtade grejer som Jonna glömt på skolan...

Till middag lagade jag pastagratäng och den blev klar strax innan 18.00... lite sen middag men det var ingen som var jätte hungrig efter fikat hos farmor tidigare!

Strax innan 19.00 åkte Göran, Casper och Tony iväg på bandy och jag nattade barnen, Jonna, Meja och Melvin fick ligga och läsa, Hilma som inte sovit idag somnade på stört och Towe fröken var också jätte trött. Ikväll fick hon dricka vällingen i sängen för första gången. Det är ju så mysigt att ha henne i famnen den stund hon äter välling men ikväll blev det sängen av praktiska skäl så jag kunde lägga Hilma under tiden.

Jag tror att så gott som alla sover nu, ska smyga in och kika och sen ska jag ta en snabbdusch i hopp om att ingen vaknar under tiden...!?

I morgon blir det ju som sagt kalas för Hilma som fyller 2 år! Tina, Magnus, My och mamma kommer från ett håll och så pappa, Jacob och Milla från det andra sen vet jag inte om Susanne & co. också dyker upp eller om hon kanske jobbar... i annat fall kanske de firar henne en annan dag... blir ju lite jobbigt med för mycket människor när vi inte bor så stort ;)

Puss å hej!♥







Kommentarer
Postat av: Milla

Vad mkt gott du bakat :), falsk toscakaka, vad är det? Grattis till lilla Hilma. Hoppas ni får en fin helg.



Kram Milla

2011-10-07 @ 20:24:51
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Falska tosca är en choklad kladdkaka med kokossmet uppepå!

Den är jätte god och du kan få receptet om du vill :)



Hilma får säkert en jätte fin födelsedag och vi får hoppas att fikat smakar bra ;)



Kram

2011-10-07 @ 23:18:43
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus