Dagens planer...

En rätt så god morgon, Towe vaknade först och det var strax innan 06.00, vi låg kvar och myste till strax innan 06.20 då vi klev upp!

Casper och Towe åt frukost innan alla andra och sen åt vi andra strax efter 08.00 och det blev inte gröt för omväxlings skull!

Casper är på skolan, Hilma, Melvin och Jonna kikar på film, "Den oändliga historien", Towe sover och Meja ligger här brevid mig på kökssoffan och ålar, ritar och pratar...

Har kikat på nätet efter ny mobil till mamma, hon vill inte ha en sån här "blädder telefon" som hon kallar dem utan en vanlig Nokia med knappar! Hennes krav är kamera + att kunna skicka och ta emot både sms och mms!
Sen har vi även kikat på bredbandstelefoni på telia, lite priser och så, skrivit ner på papper så hon kan läsa sen!

Hade planerat att lägga mig och vila medan Towe skulle sova förmiddag men Patrik ringde och hade fått stopp på bilen så Göran åkte till Hackås för att hjälpa honom. Jag får alltså sova i bilen senare när vi ska in till stan ;)...

Vi ska åka någon gång efter lunch och sen ska ju Casper hinna hem från skolan också men kanske vid 14.30... Melvin, Hilma och Towe ska vara hos farmor och de tre större hos momma, moster Mysan ska passa dem en stund i lekparken innan mamma slutar på jobbet.

Vad ska vi göra i stan då?
Jo vi ska lämna en katt, kika på lite grejer och sen äta middag med Robert och Angelica innan vi ska gå och kika på Småstadsliv!

Barnen som är hos mamma ska sova där 1-2 nätter, men det vet de själva inte om :). De som är hos farmor ska också sova där, fast inte Towe eftersom hon kan krångla lite en del nätter... men vi ska i alla fall smyga med en spjälsäng till henne så att hon har något bra ställe att ligga på innan vi kommer hem och sen kan man ju hoppas, drömma och önska att Towe sköter sig och att svärmor ringer och säger att hon också kan stanna hela natten! Man kan ju alltid önska!

Towe sover ju i alla fall nu, lade henne i Hilmas säng, tänkte sakta vänja henne eftersom hon ska börja sova där inne snart och Hilma ska eventuellt flytta ner!

Har länge funderat på att Jonna ska få ha rummet uppe, tycker att hon borde få ha något eget så att hon får ha sina saker ifred och att få känna sig stor! Men efter en dust igår så bestämde vi att om hon ändrar lite på sitt sätt att vara, börjar tänka efter lite mer, vara snäll mot sina syskon och inte alltid bara tänka på sig själv så ska hon få flytta upp, i alla fall på prov! Men då ska hon som sagt bevisa att hon verkligen vill! Hon tyckte det var en jättebra ide!
Får se om vi kanske fixar det som en överraskning i helgen!?

Nu gnäller Towefian, hon sover ofta ganska kort stund på förmiddagen och nu har hon tydligen sovit klart!

Men puss å hej så länge ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus