UL i morgon!

Det ska bli så spännande att kika på den lill* krabaten och sen att få ordning och reda på när den beräknas komma kan ju vara skönt också!

Vet inte riktigt när vi åker, men troligen efter lunch då vi har tid 13.30 och efter besöket ska vi iväg och handla! har ju skrivit och gjort klart den långa listan och så får vi hoppas på att det inte kostar alltför mycket! Blöjor ska vi handla också, har laddat upp med  några kuponger som jag sparat + att de har bra rabatt på Maxi, 50 kr när man köper 2 paket!

Susanne ska hämta Meja och Melvin efter dagis, de skulle ta en tur till Svensta också! Jonna och Casper får klara sig själva en stund, tills farmor är hemma igen och när vi kommer hem blir det överbliven chili con carne till middag. Det blev drygt hälften kvar sen igår!

Frostade ju av frysen idag också och attans va effektivt det är att koka upp vatten och ställa in några kastruller i frysen, då tinar det väldigt fort!

Det lilla som fanns i frysen fick plats i kylväskan, halva utrymmet togs upp av kylklampar och sen åkte den ut på bron. Inget hade ens börjat tina när jag lade tillbaka det i frysen ca 6 timmar senare!

Tvättat några maskiner har jag gjort idag också, ska hänga den sista snart.
Diskmaskinen har gått två vändor också, vad gjorde i utan den!?

Eldat har jag också gjort, igår kväll åkte två element till på uppe, hade bara det i hallen på först men det kändes kyligt med bara 19 grader då resten av huset var någon grad varmare!
Håller på att ställa in kurvan på givaren där nere också, har haft ca 22 grader inne idag men det är nästan lite för varmt, tycker det är bra när det ligger runt 20 grader så det justeras lite fram och tillbaka... blir säkert bättre när kylan kommer på riktigt!

På dagis händer det grejer, de ska ju flytta någon gång veka 46 eller 46 och just nu har barnen inget kvar att leka med på gården, inte ens en sandlåda... bara cyklarna kvar som de kan ta fram men de lär de ju ska flytta snart också!?
Tänkte göra ett helt eget inlägg senare om dagis och flytten... barnen är i alla fall förväntansfulla så jag hoppas att det blir bra!

Nä kanske man skulle hänga den där tvätten och sen skulle det ju inte skada att lägga sig i tid... men vi får se hur det blir med den saken...

Puss å hej♥


Kommentarer
Postat av: Milla

Lycka till i morgon, vad spännande :).

Massor av kramar

2011-10-19 @ 21:55:44
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Tina

Åh va mysigt! Jag vill göra det igen och igen och igen och... :) Men imorgon är det iaf dags för besök hos barnmorskan, första efter inskrivningen så äntligen ska vi få lyssna på lilla hjärtat <3 puss

2011-10-19 @ 22:47:03
URL: http://familjennagolunda.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja det var spännande men lite bråkig var den då den sprattlade mest hela tiden!

Vad roligt med första besöket och att få lyssna på hjärtat!

Puss <3

2011-10-20 @ 20:27:29
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus