Älghelga!

Igår efter frukost duschade jag och sen packade vi oss iväg till Svensta för en titt på "marknaden" som de har varje år och den heter "Älghelga".

Vi åkte för att hämta upp Robert som var ledig, Angelica jobbade... Vi bestämde oss för att lämna bien där och gå den lilla biten till centrum och det gjorde vi nog rätt i för det stod bilar överallt!

Det var dessvärre inte så mycket att kika på, fast å andra sidan så blev det då inte så dyrt ;)
Det som inhandlades blev Munkar, godisremmar och ett par skor till Casper. De hade 70% på Landéns så ett par skor som kostat 800kr fick vi för 240kr och Casper var helnöjd, ett par höstskor i storlek 37½, lite stora men bara någon cm och de satt ändå bra på foten! Samma storlek som jag har på mina så jag ska se om jag kan ha hans också bara för skojs skull ;)

Lite senare i höst ska vi se om vi har råd att åka på höstmarknaden i Rättvik! Den är ju som en hel del större och marknader är skoj tycker jag! När jag var mindre så åkte vi varje på Huddiksmarknaden och passade samtidigt på att hälsa på farmor och farfar! Det blev som en liten tradition och det var så himla mysigt alltihop!

Vi blev inte så långvariga i Svensta bara någon timme, var in på Ica och köpte en burk mat till Towe, några bananer och plommonjuice innan vi gick bortöver mot stationsvägen.
De större barnen åt banan och munk medan jag gav Towe lite kalops! Allt gick i och det hade jag inte förväntat mig, kon kunde ju lika gärna ha spottat och fräst vår kräsna lilla dam... men det går nog över!

Strax efter 15.00 var vi hemma igen, vid 16.00 blev det rester till middag och sen kom Melvin hem, han som varit med farmor, Patrik och Tony i stan hela dagen! Han hade med sig "nappklubbor" till alla syskon, ja inte Towe då... ;)
Under tiden badade Jonna och Meja med Towe, Hilma följde med pappan och Casper när de tankade dunken till gräsklipparen och körde lite radiobil

Närmare 20.00 när både Hilmas och Towe sov sött i sina sängar dukade vi upp lite mys och kikade på film! De blev uppe till 21.30 och skötte sig fint måste jag säga! Susanne & co. kom förbi och lånade några filmer strax innan 21.00 tiden och blev kvar en stund, men det gjorde inget...

Strax efter 22.00 somnade Göran på soffan och jag slumrade jag med... sen borstade jag tänderna innan jag kikade på datorn e kortis och strax efter 23.00 kröp jag i säng!

Ja det var lördagen! och ska jag vara ärlig så var barnen inte på sina bästa humör denna dag så det blev ganska mycket tjat och gnat... men så är det vissa dagar och det är ju nästan glömt dagen efter... nästan i alla fall ;)
Det var mest Jonna och Casper som var i luven på varandra mest hela tiden... de gillar verkligen inte varandra alls vissa dagar...

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus