En bra dag!

Towe sov i stort sett hela natten! Och de andra barnen med så jag var inte alls speciellt trött i morse när det var dags att kliva upp!

Göran jobbar idag, dubbelpass, 07.30-12-00 och sen 16.00-21.00. Han gick till jobbet samtidigt som Jonna och Casper gick till bussen!

Vi andra tog en lugn morgon efter frukost, Meja klädde sig själv och satte sig för att rita, Melvin ritade också en stund medan jag klädde och gjorde i ordning Hilma och Towe.

Strax innan 09.oo gick vi ner till dagis, lämnade en VÄLDIGT ARG Melvin! Men det gick över bara efter en kort stund, precis som igår!

När M&M var avlämnade knallade vi iväg till Grindes för att handla frukt och sylt, någon mjölk och så lite russin. Hilma följde med mig in, Towe låg ute och sov så gott i vagnen!

Efter affären knallade vi vidare till Maria och Edvin där vi tillbringade förmiddagen med lite fika och mammaprat! Tack för sällskapet!

Vi begav oss hemåt så pass vi var hemma till 12.00 då Göran kom hem, vi åt lunch, Hilma sov, Towe lekte, jag gjorde klart en mössa till Edvin och sen gick jag upp på vinden för att kika efter lite kläder, bland annat en fleeceoverall som jag erbjudit att låna ut till lille Edvin!

När jag hämtade vildingarna på dagis lämnade jag över en påse med lite av varje och Maria tyckte mössan var jätte fin!

Jag lade Towe vid 14.30 och hon sov i 3 timmar! Hilma sov också 3 timmar men vaknade tidigare då jag lade henne redan vid 13.00...

Görans mormor hälsade på en sväng, Göran knallade tillbaka på jobbet, men med ont i foten... jag lagade mat och vi åt.

Nu Börjar det närma sig sängdags för barnen, fast inte riktigt än... Jonna har kompis och alla barnen leker bra tillsammans! Casper är hos Tony.

Pappa & co kanske kikar förbi lite senare... om det inte blir för sent!? De har varit i Östersund idag och skulle hälsa på Mysan på hemvägen också.

Det doftar som att Towe har bajjat så det blir till att besöka badrummet...

Puss å hej ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus