Fredag!

Idag har det städats här hemma och denna gång var det inte jag utan Göran som ägnade några timmar efter frukosten till detta hushållsarbete för dem som vill kalla det det.
Under tiden han städade så plockade jag med lite av varje och försökte hålla barnen i styr och de skötte sig faktiskt mycket bättre än när jag drar runt med dammsugare och mopp!

Melvin har varit på dagis 10-12 idag och innan Göran hämtade honom så skjutsade han Meja till Cornelia som ringde då vi åt lunch. Meja blev väldigt glad över att Cornelia också var ledig från dagis idag så att de kunde leka!

Towe sov ca 2 timmar ute i vagnen på förmiddagen och nu är det Hilma som ligger där, antar att hon snart vaknar...

Kokat fiskgryta med broccoli till Towe har jag gjort, meja älskade den när hon var liten och jag hoppas att Towe också kommer att gilla den... Towe är ju som sagt lite petig med maten den rackaren...

Ilona ringde och frågade ifall hon fick komma och leka med Jonna, hon har varit här i någon timma nu och de leker jätte bra, både Melvin och Towe får vara med på ett hörn!

Tvättmaskinen går för 3:e gången idag och det lutar emot att det kanske blir en 4:e också...

Rensat skor har jag gjort också samt burit ut lite påsar och kartonger med kläder som blivit kvar inne så nu står de och tar plats på rätt ställe! Skorna som jag rensade bort var sommarskor... ja för det är ju faktiskt höst nu! Även om det är väldigt fint höstväder på eftermiddagarna så kan det vara kyligare än det känns... nätterna har börjat bli svala i alla fall, +5 grader hade vi i natt...

Apropå natten så har Towe varit gnässig igen, men jag tror att det måste vara tänderna för hon slänger nappen och vill bara ha bröstet och ibland inte ens det...

I eftermiddag kanske det blir en sväng till Svensta för ett besök på dollar... lördagsmys har barnen bestämt och det blev ju inget riktigt förra helgen så det är ju inte mer än rätt, själv så känner jag mig inte så jätte sugen... inte just nu i alla fall ;)

Ja nä vi får väl ser hur eftermiddagen fortsätter... kanske återkommer ikväll om jag har tid, lust och ork..

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus