I går åt vi lunch ute och idag är det 1 dm snö!!!

Igår gick vi ut efter frukosten och var ute i stort sett hela dagen. Det var inte strålande sol hela tiden men blåste heller inte så det var rätt så skönt ändå, ca +7 grader.

Barnen lekte på lite olika håll och jag gick upp på "vinden" i lagårn och plockade fram lite överdragsbyxor och tunnare jackor, även ett varsitt par gympaskor till Jonna och Casper att ha på skolan så de får slippa stövlarna.

När det var dags för lunch så gick jag in och lagade den och tog sen med den ut. Jag och Casper hjälptes åt att bära ner utemöblerna och Göran han krattade, finns ju en hel del yta att kratta på vår lilla (inte) tomt!



Casper och Meja i sandlådan...


Jonna på stydsmattan som för övrigt saknar nät då det nu är helt trasigt... men vi ska troligtvis satsa på en helt ny till sommaren och då en som är lite större!
Tills dess får de hoppa försiktigt och under uppsikt!


Ninni sov gott i vagnen!


Towe också... och hon är väldigt lik Melvin!


närbild på Meja...


Melvin som pekar på något...


Hilma som lekte lite här och var, hon och Towe fick ha galonisar på men de större barnen slapp...


Casper i sandlådan där han trivs hur bra som helst med bilar, crossar och skotrar!


tog en extra bild för att visa hans fina gluggar!


Jonna igen, som helst vill ha studsmattan helt för sig själv eller också får bara Meja vara med och ingen annan... eller som när kompisen Elin kom förbi, då fick ingen av syskonen vara med...


Tony och Måns kom förbi och Tony hade med sig Ville som Towe fick sällskap av i vagnen då hon vaknat :)

Vi var som sagt ute hela dagen och klockan var väl närmare 16.30 då vi gick in och lagade middag som bestod av fiskpinnar och mos! Snabbt, enkelt och barnen tycker det är gott!

Vi nattade väldigt trötta barn vid 19.00 tiden och sen kom Benny förbi och var här hela kvällen. Jag lånade hans bil när jag åkte på macken för att inhandla lite godis som jag för övrigt hade kunnat skippa då Ninni haft lite magknip idag... :(

Vi satt uppe och kikade på Big brothet Live och sen fikade vi smörgås och te innan vi gick och lade oss.

I morse då jag klev upp så var det helt vitt ute, det hade snöat och inte bara lite!
Jonna konstaterade ganska snabbt att hon inte kunde ha sina gympaskor som hon sett fram emot utan fick snällt ta stövlarna i vanlig ordning. Iofs. så har de bra stövlar, ull fodrade Viking som är lätta och sköna så det går ingen nöd på dem direkt...

Inte nog med att det hade snöat under natten so fortsatte det att snöa till och från resten av dagen...

vid 14.00 tiden såg det ut såhär...


... svårt att tro att föregående bilder togs dagen innan...

Jaja, snön lär väl inte bli så långvarig hoppas jag!? Vill ha vår nu!

Benny har varit här lite till och från idag också och Hilma blir så glad när han kommer!

Susanne var hit en sväng på sin rast och det kom fram att Patrik både har namnsdag och fyller år idag så Benny och Göran slog sina kloka huvuden ihop och kom fram till att det skulle vara gott med smörgåstårta!

Efter lunch så var Benny barnvakt medan jag och Göran åkte ner på Grindes och handlade till smörgåstårta och veckans middagar.

Göran googlade fram något recept som han ville pröva och sen kockade han ihop två olika röror, jag fick äran att kleta med rörorna och göra själva tårtan :)... under uppsikt av kocken såklart ;P

Smörgåstårtan fick bli vår middag, Göran hade sagt till Susanne att de kunde komma förbi vid 17.30 tiden och barnen fick äta först!

Bild på tårtan kommer en annan dag :)

Nu sover alla barnen sen någon timma, diskmaskinen är igång och det eldas i källaren... så nu ska jag se på Big brother innan sängdags!

Jag har varit hur trött som helst hela dagen, frusen också, ände till och med upp i kaminen i förmiddags! Min frossa beror nog mest troligt på att jag lyckats få någon sorts mjölkstockning på vänser bröst... röda strimmor och lite ömt... man ska inte stå med dörren på glänt och ropa på katten med bara bröst...!!!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha.. näe man ska nog inte stå så å ropa på katten ;)



Ja du det är ju helt sjukt att det kom så jävla mycket snö, men det som stör mig mest är att jag hört att i Bräcke där har det varit fin väder så dom har åkt ner cabbat idag, inte ens i stan har det varit så här.. jag blir arg!!

Vi gjorde så jäkla fint på gårn igår å hade verkligen sett fram emot att vakna å se de inte all jäkla snö :(

2012-04-16 @ 22:18:54
URL: http://joolinda.bloggplatsen.se
Postat av: Millan

Fina bilder, men jag håller med, snön kan vi klara oss utan nu. Nu vill vi ha vår.



Kram Millan

2012-04-18 @ 08:47:39
URL: http://lillefamiljen.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus