Ler och snorar!

Ninni är ju också lite snorig då alla vi andra är förkylda men bara snor, inte påverkad på annat sätt vad jag märkt... Idag har hon varit lite extra snorig, blir täppt och det är svårt för henne att andas med näsan... Kör med koksalt spray och Näs Frida flera gånger om dagen men nu ikväll ska vi ta Neseril näsdroppar också som har avsvällande effekt för att se om det bli lite bättre.

Vägt henne har jag heller inte gjort än men jag ska göra det till veckan... märker ju som sagt att hon växer och är nöjd ändå men för någon dag sen så vägde vi henne på köksvågen ;) mest för att se vilken storlek på blöjor jag skulle köpa ;P. Tror att vågen visade på knappa 4400g !? Minns inte exakt då det var Göran som hade koll på siffrorna.

Börjat le har hon gjort också!!! Första skymten av ett leende kom redan förra veckan men idag har hon bjudit på flera små leenden :) Inte full kontroll på dem ännu men svarsleenden är det med all säkerhet!

Hon fokuserar och fäster blicken sen någon vecka tillbaka, (det har jag skrivit tidigare) men nu visar hon mer och mer intresse av att se sig omkring och fästa blicken längre stunder på olika färgglada föremål! Sprattlar mer och mer med både armar och ben också, börjar bli alltmer livlig och rörlig, nu börjar det hända grejer!

Igår beställde jag en bok till henne, en Mitt första år bok så att vi kan dokumentera hennes framsteg och utveckling.



Denna blev det!

Beställde även en till kusin Märta, hon har inte fått någon gröt ännu så då blir det en bok i stället :)


Denna till Märtis...


och denna till Märtis mamma och pappa, boken är två böcker i en, tyckte den verkade lite rolig.

psss, men säg inget för det är en hemlis ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus