påbörjat sortering av vinterkläder...

Ja det blev nog lite av dagens sysselsättning...

Jag började med att plocka bort barnens täckbyxor och tjockare jackor, det blev tre maskiner innan det var klart, overallerna har jag redan tvättat undan.

Under tiden som maskinen gick så passade jag på att sortera ur barnens korgar med vantar, mössor, fleecedressar och annat, det blev inte så mycket kvar när jag var klar! men detta tvättar jag upp en annan dag.

Efter lunchen gick vi ut, Göran hade fått hämta Casper på skolan precis innan vi skulle äta för då hade det blivit någon konflikt med läraren och som vanligt så får man olika versioner av lärare och Casper, dessutom är lärarna ganska bra på att skippa detaljer och annat viktigt!

I alla fall eftersom han ändå var hemma så fick han också hjälpa till att lasta ved, vi hade ju tänkt tömma vedboden helt men det blir en omgång till en annan dag.

Towe och Ninni sov under tiden i vagnen medan Hilma och Melvin bodde i en varsin vattenpöl! meja var ju fortfarande hos farmor och Jonna hade följt med Elin hem för att leka.

Nästa projekt blev att locka ur garaget på baksidan, det ska rivas så småningom eftersom det knappt sitter fast i lagårdsväggen längre... lika bra då att sortera ur och slänga det som går att elda på majbrasan.

Vi var ute rätt länge, klockan var nog strax efter 16.30 när jag och Towe gick in, de andra blev ute lite längre och rätt som det var hör vi ett ljud från en vrålande motor, inget ljud vi hört förut och  så klart så hade killarna fått igång BMV:n! Härligt!

Jag och Towe lagade mat, baconlindad kyckling och vitlöksris, Ninni satt i babysittern och kikade efter ny blöja och mat.

Efter en ganska sen middag åkte Göran och Casper på bandyn, barnen kikade på bompa och jag bakade en kaka (lingonkaka fast med röda vinbär) samtidigt som jag lyssnade på Jonna när hon läste sin läsäxa.

Nu är klockan 22.45, jag har gjort fika som vi strax ska äta, de tre största barnen kom i säng för ca 30 minuter sen så nu har lugnet äntligen lagt sig och i morgon ska vi till Sveg på kalas!

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: madelein - mamma till sex, tillgångar; Autism - ADHD

Hoppas du haft en bra helg!!

2012-04-30 @ 20:04:02
URL: http://madelein.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus