Sjuk och hjälpsam Casper!

Idag är Göran i stan med Susanne, han tog med sig Meja. De åkte vid 08.30 då Susanne hämtade upp dem.
Maria som också är med ska tatuera sig och Göran ska då passa på att kika på tatuering åt sig. han har några alternativ men är inte riktigt säker ännu och ska höra sig för lite.

Jonna fick gå till bussen själv idag då Casper är hemma och är förkyld. han har ingen feber men snorar och hostar, har ont i halsen och känner sig inte kry och med tanke på att jag inte kan hämta honom på skolan ifall han skulle bli sämre eftersom jag är hemma själv så fick han vara hemma och vila upp sig lite.

Jag har plockat lite med tvätten, tvättat två maskiner, plockat i köket och Casper har lekt med de små, sen när jag var klar med allt stök vid 10.00 så spelade vi Yatzy innan det var dags att laga lunch.

Jag började med lunchen men Casper fick ta över då Ninni vaknade och ville äta, det blev makaroner, köttbullar och kokta grönsaker idag och alla åt bra!

Efter lunchen fick Towe gå upp och sova medan Casper följde med Melvin och Hilma ut en liten stund. Det har snöat hela förmiddagen och det är +1 grader och knappt någon blåst, perfekt kramsnö!
De var ute knappt 1 timma innan de hade fått nog och ville komma in. Casper som ju är hemma för att han är sjuk fick klä på sig ordentligt, lite friskluft är ju aldrig fel, bra för täppta näsor också!


Igår snöade det lite...


...och idag kom det mera!

Det verkar som att det blir en vit påsk!? Vi som hade grillning i tankarna... vi får väl se hur det blir med den saken...

Påsken är för mig inget jätte speciellt... visst är det mysigt att påskpynta lite men jag kommer mig liksom inte för... och ja man kanske ska göra det för barnens skull!? Men de påskfixar ju på både skola och dagis och sen så brukar jag planera så dåligt så när och om jag kommer på att jag ska påskpynta så har jag aldrig något hemma att pynta med....

När det gäller påskmat så är jag inte så mycket för det heller... vi åt ju nyss julmat och det är ju nästan samma sak! För mig är påsken mer godis, inte bara godis men det brukar bli en hel del från alla håll och kanter!

Vad gör ni i påsk?

Nu hör jag att Towe vaknat så jag ska sätta mig och mysa lite med henne, det kan hon behöva som är lite tussig. Det är 4 av 7 barn som är snoriga och sjuka, inte jättesjuka utan med snoriga och lite host och krax...

Puss puss♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus