Tvätt och Smoothie...

Klev upp i ganska bra tid idag, åt frukost innan 10.00 och sen kom Jennie med familj förbi och sade hejdå innan de skulle åka en tur till Ånge och sen hemöver till Arbåga.
 
Vädret såg lovande ut redan tidigt i morse när jag var upp på toaletten men man vågar ju inte hoppas för mycket... men det blev skapligt måste jag säga! Strålande sol mest hela dagen, lite moln då och då men annars fint. Lite kalla vindar emellanåt men barnen klagar inte så då är det väl bra :).
 
Göran åkte till Svensta efter lunchen, jag hade egentligen också tänkt följa med och hälsat på mamma men valde att stanna hemma och tvätta undan när det ändå var bra torkväder ute. Vi har hamnat efter med tvätten ända sen semestern då det varit ostadigt väder... men nu är det bara 2 maskiner kvar så är nog allt tvättat... i några timmar ;P...
 
Vi har varit ute hela dagen, gått en sväng på Grindes och handlat och efter det blev det smoothie till mellis, ganska sen mellis men vi ska inte äta middag förrän 18.00 hos svärmor. Jag har fixat potatissalladen som vi ska ha till det grillade köttet!
 
Göran är inte hemma ännu men lär ju dyka upp före middagen i alla fall!? Jo men det gör han nog :)
Just nu sover Ninni ute i vagnen och barnen tar en paus i soffan med DS och PSP.
Ska nog ta en sväng med dammsugaren snart och sen en sväng med moppen innan vi går bortöver... nu är Ninni vaken...
 
Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus