Fläskläpp!!!

Precis vad jag fick idag när mamman retade lite med äldste sonen varpå han slog till en tvättkorg (liten variant) som jag i 2 sekunder höll upp framför ansiktet med botten mot mig...

Han tyckte jag var jobbig som bad honom gå upp med sin tvätt just då när han inte hade lust och han sa något om att han kunde ha gjort det igår om han visste att det fanns att ta upp... Jag skrattade lite och sa att det hade inte gått eftersom... PANG! (Den inte var vikt då, skulle jag säga men hann inte).

Mamman fick jätte ont, gömde sig halvt bakom soffan och fällde en tår, sonen blev avsnäst när han skulle säga förlåt för mamman var ganska så arg! Pappan som hade fullt upp med middagen kom och kikade till mamman som redan fått en fläskläpp (på överläppen)!
Mamman liknade sig och fortsatte med tvätten, det blev middag som pappan lagat, sonen bad som ursäkt och kände en stor smula dåligt samvete då han såg den svullna läppen...
Mamman var inte arg längre och kramade om sonen och sen åt vi middagen tillsammans.

Efter middag och diskplock blev det lördagsmys, dillchips, ostbollar och vatten framför "Ensam hemma 1".

Strax innan 20.00 blev det nattning av barn och sedan "så mycket bättre" för mamman och pappan med morötter, dipp och ett stort glas kallt vatten ;)

Läppen har hunnit lägga sig rätt mycket tack och lov och så här ser den ut nu;


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus