Kokande element som bubblar!

När jag eldade nu ikväll så tänkte jag mig inte riktigt för... mild temperatur ute och  en temp i tankarna på drygt 60 grader ledde till att det blev väldigt varmt vatten!

Towe vaknade och jag hörde hur det bubblade lite lätt i ett element... gick ner och kollade källaren och  acc. tankarna visade på knappt 100 grader och det var fortfarande glöd i pannan!

Jag vred på fullt på elementen och ställde mig i en het dusch men bara någon minut senare så kokade hela systemet!

Hetvatten på i alla kranar och jag fortsatte min heta dusch medan Göran höll koll på resten :). Ingen större skada skedd men det är ju så typiskt mig... händer inte så ofta, bara ibland, men ofta de gånger jag tänker att det kanske kommer att gå snett...

Nu är tempen på icke kokande och det är väldigt varmt och skönt här inne, jag har tagit en riktigt varm dusch, varmare än på väldigt länge och vi har en hel del luft i systemet... aja, det blir till att fylla på i morgon och sen elda sakta men säkert till en temp strax över 90 grader så att syret försvinner.

I morgon är det alla ♥-ans dag och vi ska ägna en del av dagen till att baka till skolan, fika tills uppträdandet med kulturskolan i morgon och sen ska Casper baka till cafét på onsdag, men det får han göra då han kommer hem från skolan.

För övrigt så sitter vi och håller tummarna för att Tina och Magnus ska få bli föräldrar snart, ja vi hoppas i alla fall på väldigt snart! Tiden gick ut igår så den kan ju komma när som helst! Så spännande det ska bli ♥

Puss puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus