Kyrkis och kallt!

Idag är det torsdag och på torsdagar är det kyrkis. Förra torsdagen blev vi hemma då Hilma och Towe var förkylda men idag så var det mycket bättre, Hilmas näsa rann lite när vi väl var där men ingen feber på många dagar och pigga och glada!

Vi pratade om en framtida badresa till Sveg och mest troligt blir den av den 16 februari! Besök på kondis ska det tydligen också bli i samma veva!

Jonna följde med kompis hem efter skolan och blir kvar där över natten då ingen av dem har skola i morgon, hoppas bara att hon har vetta att bete sig normalt när hon kommer hem, brukar bli några fler lager med skinn på näsan då hon varit borta... ;)

Det har även nästan blivit som en liten vana att Casper sover hemma hos Tony mellan torsdag och fredag, och det gör ju inget med tanke på att det bara är han som ska upp och iväg på fredagar... då får vi ju sova utan att väckas av någon klocka som ringer!!! Sen hur länge man får sova vet man aldrig... ;)

Barnen var ganska speedade på eftermiddagen, trötta i slutet av en vecka ungefär som vanligt... så i morgon blir det en lugn förmiddag, ungefär som det brukar vara på fredagar då vi smått inviger helgen :)

I morse var det ca -15 grader när vi vaknade, vid 09.00 tiden var det -17 grader på andra sidan byn och mitt på dagen var det runt -11... Kikade nyss och nu är det -27 grader!!! Bara att elda på lite extra inför natten :)

Nu ska vi kika lite till på burken innan det är dags att sova.

Puss puss♥

Kommentarer
Postat av: Milla

Önskar jag och tjejerna också kunde gå på typ öppna förskolan, det finns ju kyrkis här på svenska kyrkan, men det blir så jobbigt då det är i Bryssel. Finns även belgisk öppen förskola, men det är nästan aldrig folk där. Tur vi har vår måndagsgrupp :).

Kram Milla

2012-02-03 @ 16:43:28
URL: http://familjenellison.blogg.se/
Postat av: Kimsan

Ja det är mysigt att träffa lite andra mammor och barn lite då och då! sen om man gör det som ni med en måndagsgrupp spelar ju ingen roll. Tycker att det låter helmysigt :)

Kram

2012-02-04 @ 11:04:21
URL: http://mammanochtrollungarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus